--> -->

Dinamoviștii fac miuțe pe sintetic: ”Campioni, baby!”

În așteptarea despărțirii de Dinamo, Steliano Filip (28 de ani) și-a luat o parte dintre colegi la un turneu pe teren sintetic.

Steliano Filip nu concepe să rămână la Dinamo în liga secundă și nu pare foarte interesat de programul pe care Gică Mihali, antrenorul ”câinilor” din acest moment, l-a pus la punct.

Ce-or gândi?!

Într-o imagine postată și ștearsă ulterior de rapidistul Alin Demici, Steliano apare alături de Ahmed Bani, Geani Crețu, Antonio Bordușanu și Ștefan Fara. Echipa „câinilor” a încins o „miuță” pe sinteticul bazei deținute Ilie Năstase și Ciprian Marica, exclamând: „Campioni, baby!”.

Fundașul stânga nu a reușit să-l convingă pe Răzvan Zăvăleanu să-l lase să plece liber din Ștefan cel Mare, cu toate că a acuzat o înțelegere între el și administratorul judiciar, din iarnă, ce nu s-a respectat.

”Mi-am depus memoriu”

”Da, mi-am depus memoriu, anunțasem încă din ziua precedentă că vom ajunge la așa ceva. Asta e, viața merge înainte! Eu merg și la antrenamente, aștept acum să vedem ce va mai fi”, a precizat Stelu pentru GSP.ro.

Citește și

Vasile Dîncu de Ziua Drapelului, în Harghita: ”Nu intră în competiție”