Dinamoviștii după un nou eșec în prelungiri: „Deja e penibil”

Dinamo a fost învinsă de FC Botoșani, 1-2, și a ratat o șansă importantă de a se desprinde de rivalele din lupta pentru salvarea de la retrogradare. Mai mult, după eșec, echipa a ajuns din nou pe o poziție direct retrogradabilă!

La finalul meciului, extrema Dennis Politic (23 de ani) a avut o reacție sinceră și a recunoscut că echipa alb-roșie a avut o prestație dezamăgitoare.

Reacția lui Dennis Politic după înfrângerea lui Dinamo

„Suntem foarte supăraţi. Nici nu ştiu ce să spun. Deja este penibil! Și aici suntem toţi implicaţi. Nu arăt cu degetul. Toţi suntem implicaţi, dar ceva nu este în regulă.

Mai avem speranţă, mai sunt trei meciuri de jucat. Dar e greu să te ridici mental cu meciuri ca acestea. Care te storc mental fiindcă pierzi în ultimele minute. Trebuie să luptăm, să rămânem puternici pentru că doar aşa vom putea să ne salvăm”, a spus Politic.

Ce zice Kopic: „E greu să explici”

„Am pierdut meciul în ultimul minut. Nu am mai trăit o asemenea experiență în viața mea, pentru mine este greu să spun ceva.

Dacă vorbesc despre a doua repriză, jucătorii s-au luptat, ne-am apărat foarte bine și cred că Botoșani nu a avut ocazii mari până la ultimul minut. O să fie foarte greu.

În prima repriză am avut multe ocazii, după primul gol primit am început să jucăm mai în față, am avut penalty, am marcat, dar e greu. Trebuie să ne revenim și să jucăm vineri cu Voluntari cu tot ce avem. Când primești asemenea gol, e greu să explici”, a comentat Zeljko Kopic, antrenor Dinamo.

Patriche: „Încă mai sunt șanse”

”Ceva nu se leagă, dar nu înțeleg ce. La final, nu avem rezultate.

Dacă am ști ce se întâmplă, nu am mai fi în situația asta. Îmi pare rău pentru oamenii care au venit. Eu cred că meritam un punct. Vine Voluntariul acum.

Este normal să fie și oboseală, am jucat numai în deplasare. Trebuie să ne revenim cât mai repede. Încă mai sunt șanse”, a reacționat și Răzvan Patriche.

Citește și

Gabriela Firea a debutat în forță în campanie electorală: „Se spală cu apă încălzită la ibric”