--> -->

Dinamoviștii după al 4-lea eșec la rând: ”Nu am jucat foarte rău”

Dinamo a înregistrat astăzi al patrulea eșec la rând, 0-2 cu FC Argeș, bifând o nouă înfrângere fără a reuși să marcheze vreun gol. Dubla lui Cristi Tănase a făcut diferența, ”câinii” mulțumindu-se cu câteva ocazii mari irosite în fața a aproximativ 1.500 de spectatori.

Momentan, roș-albii sunt pe locul 13, dar Sepsi și Gaz Metan pot depăși trupa lui Dario Bonetti în clasament.

”Suntem triști. Am început bine, dar știam că vor fi meciuri grele. E dificil cu atât de mulți tineri să credem că vom avea meciuri ușoare. Noi am avut multe ocazii, nu le-am fructificat, adversarii au avut mai puține, dar le-au fructificat. Dario Bonetti n-a venit să ne spună nimic în vestiar.

E clar că avem nevoie de transferuri. Nu cred că am jucat foarte rău, n-am fost în niciun meci să ne domine adversarul de la cap la coadă, să fim foarte slabi. Încercăm să-i îmbărbătăm pe cei foarte tineri, să-i motivăm, și pentru ei, ca și pentru noi, e greu când sunt rezultate negative. Sperăm să trecem peste.

Cred că singura variantă e să ne antrenăm ca și până acum, fiindcă ne pregătim foarte bine, și să avem ceva mai multă șansă. Putem redresa, jocul nu e foarte slab. Să punem în practică la meciuri ceea ce ne spune Mister”, a reacționat Mihai Eșanu la finalul partidei.

Citește și

Raed Arafat îi amenință pe cei care cumpără certificate de vaccinare: ”Îți pui viața în pericol”