Dinamoviștii au scandat cu fanii: „Promovăm, promovăm!”

Fanii lui Dinamo au fost prezenți în număr mare în deplasarea de la Iași, au fost aproximativ 1.500 de suporteri alb-roșii pe stadionul ”Emil Alexandrescu”.

Aceștia au digerat cu greu înfrângerea fără drept de apel, 1-4, dar la final s-au mobilizat pentru a le da încredere jucătorilor în vederea barajului.

Ce au cântat jucătorii cu galeria. Patru fotbaliști sunt incerți pentru baraj

Galeria i-a chemat pe fotbaliști și a strigat alături de ei minute în șir „Iubim fără regrete Dinamo”, „Dinamo, luptă Dinamo!” și „Promovăm, promovăm!”.

Dinamo va avea o dublă dificilă cu FC Argeș, pe 27 mai și 3 returul (datele exacte vor fi stabilite luni). „Câinii” au plecat cu 4 accidentați de la Iași – Patriche, Bani (care va fi și suspendat pentru meciul tur), Neluț Roșu și Bena. Lor li se alătură Bordușanu, care va fi operat din nou și va lipsi mai mult timp.

Ce spune Ovidiu Burcă: „Sper să-i refac”

„Acum ne așteaptă barajul. Sper să refac echipa până la acele meciuri. Dar vom vedea ce va fi. Dacă ne organizam mai devreme, poate speram la calificarea directă. Am pierdut multe puncte la început și am alergat să recuperăm distanța.

A fost foarte greu. Acum ne așteptă barajul. Dacă ne uităm de unde am plecat, e un sezon bun”, a comentat Ovidiu Burcă.

Bannere ale fanilor dinamoviști prezenți la Iași: „Toți ne-au săpat groapa, dar noi am crescut în ea / Am căzut, ne-am ridicat când nimeni nu credea / Nimic nu poate ucide ceva ce nu moare niciodată, / Prin suferință vom deveni mai buni decât am fost vreodată”.

Citește și

Ce salarii cer profesorii și cât câștigă în prezent. Oferta Guvernului