Dinamoviștii au primit vești din partea șefilor: ”Vom plăti”

Suflarea dinamovistă a achitat zilele trecute ultimele restanțe pentru a obține licența pentru Europa și cea pentru Liga 1. Unele datorii au fost mutate spre a fi plătite la vară.

O parte dintre jucători nu și-au mai văzut salariile din ianuarie, iar alții au acceptat să semneze hârtii pentru păsuirea plății contractelor după obținerea licenței.

ProSport a aflat că din luna ianuarie nu s-au mai plătit din salarii, dar o parte dintre jucătorii lui Mulțescu au acceptat să semneze documente prin care au fost de acord să își primească restanțele salariale abia după obținerea licenței.

Mario Nicolae a confirmat că sunt unele restanțe salariale către jucători.

”Sunt contracte renegociate în parte cu fiecare dintre jucători în funcție de ce sume au avut de primit. Toată suflarea dinamovistă a fost concentrată pentru a strânge suma necesară în vederea achitării datoriilor pentru obținerea licenței.

Urmează acum să se plătească și o parte din salarii. Îmi e greu să cred că la ce situație s-a ajuns în clasament, vreun jucător stă să se gândească acum la asta sau să găsească scuze că din cauza acestui motiv nu am câștigat de câteva meciuri încoace. Suntem uniți și concentrați să scoatem echipa din zona roșie și există înțelegere din partea tuturor!”, a declarat Mario Nicolae.

Citește și

ÎPS Teodosie: ”Sclavagism”