--> -->

Dinamoviștii acuză: ”De aceea e CSA Steaua în play-off”

Fanii dinamoviști au explodat pe rețelele de socializare după meciul rivalelor din play-off, Oțelul Galați – CSA Steaua 3-2 (3-0 la pauză).

În comentarii la articole și pe paginile dedicate lor, suporterii ”câinilor” au atras atenția asupra felului în care steliștii i-au marcat pe gălățeni la goluri și a lipsei motivației pentru CSA, care nu are drept de promovare în Liga 1.

”Am simțit blatul”

Un fan chiar a pariat pe victoria Oțelului și că se vor marca peste 3,5 goluri, cota fiind una foarte mare, 12: ”Am simțit blatul!”.

De partea cealaltă, suporterii gălățeni au respins orice acuzație, au evidențiat prestația portarului Dur-Bozoancă și au ironizat arbitrajul lui Flueran, un fotomontaj cu el în echipamentul Stelei devenind viral în social media: ”Arbitrul ăsta este angajatul Stelei?!”.

Reacțiile dinamoviștilor pe rețelele de socializare:

„CSA e în play-off doar să încurce Dinamo”
„Singurul obiectiv al lui CSA este să nu promoveze Dinamo anul ăsta. Altceva nu au pentru ce să joace”
„Încep jocurile de culise?!!!”
„Un blat ordinar… un arbitru mediocru, care a arbitrat cu tentă!!”
„CSA Steaua le dă meciul”
„Nu vă așteptați la această desfășurare la meciul de la Galați? Ce vă miră? Vor mai fi meciuri vândute de CSA, numai să nu promovăm noi direct”
„Au și zis ăia de la CSA că și ar dori ca noi să nu promovăm, deci ce așteptări să avem?”
„CSA o să facă tot posibilul să ne încurce, plus rudenia Oprița – Dorinel”
„​Era clar că Steaua o să piardă cu Oțelul. O să facă orice ca să nu promovăm. Fac asta să le închidă gura suporterilor lor”
„Era greu să facă ceva azi CSA, dar cine se așteaptă să ne câștige Steaua meciurile mai are de asteptat”
„Un blat ordinar, să vedeți cum o să joace Steaua cu noi”
„Un blat în care pe final au zis «Hai să nu arate a blat»”
„Când portarul de la Steaua trage de timp la 3-2 pentru Oțelul ce poate să fie?”
„Era clar că bat. E amical”
„Aveau un mijlocaș accidentat și ei îl scot de pe teren pe cel care a dat 2 goluri și lasă în teren un jucător accidentat…”
„Cam ciudat, trei fundași strâng spre cel care centrează, lăsându-l liber pe Fatai. Nu ai cum… trei jucători să meargă spre omul cu mingea, nici Messi dacă era!”
„Uitați-vă la individul chelios de joacă fundaș central la Armată cum îl lasă intenționat liber pe Fatai și trage spre zona unde mai erau 3 fundași. Un blat mizerabil”

Ce zice Burcă

”Am spus-o de la începutul campionatului. Echipele care n-au drept de promovare n-ar trebui să participe în play-off, pentru că se poate altera competiția.

Dincolo de a acuza pe cineva, o spun deschis. Într-un fel poate juca CSA Steaua contra lui Dinamo, ținând cont de rivalitate, de tradiție, și într-o cu totul altă manieră poate juca CSA Steaua împotriva unei echipe cu care nu există rivalitate.

Nu mi se pare în spiritul fair-play-ului ca o echipă care nu are drept de promovare să participe în play-off. Ar fi trebuit să se găsească o soluție din punctul ăsta de vedere”, a reacționat Burcă în decembrie 2022.

Citește și

O casă pentru un bătrân construită în 3 zile