Dinamoviști de suflet: echipament special la meciul cu CFR Cluj

Dinamo – CFR Cluj are loc duminică, de la ora 21:30, la Arena Națională. Meciul va fi și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Echipamentul pentru meciurile de acasă este roșu, cel de deplasare alb, iar acum, „câinii” au lansat și al treilea rând, negru. Jucătorii lui Burcă vor îmbrăca hainele noi chiar în meciul cu CFR Cluj, disputat pe „Arena Națională”.

Cine a prezentat echipamentul

Dinamo și-a prezentat noul echipament printr-un video postat pe canalele de pe rețelele de socializare ale clubului. În spot apar 3 jucători români, reprezentativi pentru ce înseamnă lotul lui Dinamo în acest an.

Este vorba de căpitanul Răzvan Patriche, de titularul considerat de mare perspectivă și eligibil pentru regula U21, Costin Amzăr, și de cel mai promițător puști din lot, mijlocașul Alex Irimia.

Echipament în memoria ”Unicului Căpitan”

„Pentru dinamoviști. Din generație în generație. Al treilea echipament este aici. Jucătorii noștri vor fi echipați în negru pentru meciul cu CFR Cluj.

Noul echipament va fi lansat în Shop-ul nostru cu scurt timp înainte de începerea meciului de duminică”, a transmis Dinamo, pe Facebook.

Culoarea și momentul au fost alese și pentru a comemora cei 23 de ani trecuți de la dispariția lui Cătălin Hîldan, pe 5 octombrie 2000.

Citește și

Un dispozitiv din sistemul de apărare american poartă numele „Zeiței de la Montreal”!