Dinamo vrea un mijlocaș de top din Liga 1. Tocmai devine liber de contract

Dinamo speră să mai rezolve cel puțin un transfer până vineri, când are prima etapă din 2022, cu FC Argeș, în Trivale.

Conducătorii roș-albilor sunt cu ochii pe piața internă, sperând să aducă încă un portar, un mijlocaș central și un atacant.

Ely Fernandes (27 de ani, extremă stânga) este dorit de Dinamo! Oficialii bucureșteni au confirmat interesul. Jucătorul din Capul Verde, aflat pe făraș la Farul, e prea scump însă pentru ”câini”.

Mijlocaș de top în Liga 1

Din informațiile GSP, Ely Fernandes a cerut un salariu mare, în jur de 10.000 de euro lunar, prea mult pentru ce poate să ofere Dinamo în prezent, chiar dacă gruparea din Ștefan cel Mare caută un înlocuitor pentru Deian Sorescu, vândut cu 800.000 de euro în Polonia, la Rakow.

Cotat la 200.000 de euro pe Transfermarkt, Ely Fernandes a venit în octombrie 2020 la Farul, de la Gaz Metan. În sezonul actual, Ely a bifat 10 apariții în trupa lui Hagi (o pasă decisivă).

Curățenie și după, și fără Rednic

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunțat în această după-amiază la ”Digi Sport Matinal” că au mai fost reziliate contractele cu Răzvan Popa și Cătălin Țîră.

Aceștia completează lista plecărilor din această iarnă: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber).

Așadar, Dinamo a dat afară până acum 10 jucători, 7 dintre ei fiind și pe lista neagră a lui Rednic, antrenor demis și pentru că voia să renunțe la prea mulți jucători în iarnă, amănunt care l-a determinat pe Iuliu Mureșan să-l înlocuiască cu Flavius Stoican.

Citește și

Model aniversar la fabrica Dacia din Mioveni