Dinamo vrea un fotbalist de 36 de ani, din Liga 1: este polivalent și a avut succes!

Dinamo este la retrogradare, înțepenită de luni bune pe penultimul loc în clasament, pe poziție retrogradabilă, dar nu vrea să cedeze.

Conducerea clubului anunță că este pregătită de transferuri serioase în mercato invernal, au transmis-o și Eugen Voicu, și Andrei Nicolescu, în public.

Adnan Aganovic pe lista lui Dinamo!

Bucureștenii au elaborat o listă mai mare cu nume ce trezesc interesul lui Dinamo, rămâne de văzut pe cine vor putea convinge să semneze cu „haita”.

Pe listă, printre primele nume, se află și cel al croatului Adnan Aganovic, 36 de ani, fotbalistul polivalent al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, conform informațiilor GSP.ro!

Nu a mai jucat cu noul antrenor de la Sepsi

Jucătorul nu a mai evoluat în ultimele două partide ale covăsnenilor, cu Dinamo (0-1) și cu Oțelul Galați (3-2), ambele din campionat, dar nici în cea de Cupa României, cu Petrolul (2-2). Practic, de la sosirea germanului Bernd Storck. Oricum, Aganovic era pe lista roș-albilor de mai multă vreme.

În ciuda vârstei din „buletin”, Aganovic este unul dintre „clasicii” Ligii 1 și a dat randament oriunde a jucat în campionatul intern. Iar când a plecat în străinătate, din Liga 1, a câștigat Cupa în Cipru, la AEL Limassol, în 2019.

Vorbește perfect românește

Croatul care vorbește perfect românește are cinci trofee în România, patru cu Sepsi, unul cu FCSB. A sosit în urmă cu un deceniu, la FC Brașov, apoi a ajuns la Viitorul în 2015. Gruparea lui Gică Hagi l-a vândut la AEL Limassol, de unde a fost transferat de FCSB. După alte experiențe în Cipru, Grecia și Turcia, s-a întors în România, la Sepsi, punând umărul la performanțele majore ale clubului.

4 goluri și 2 assist-uri a adunat Aganovic în 23 de meciuri în acest sezon la Sepsi, în toate competițiile interne și internaționale

Aganovic, fotbalistul bun la toate

Aganovic este genul de jucător care poate evolua pe orice poziție în câmp! Cu o rezistență fizică impresionantă, croatul a fost folosit, doar în acest sezon, la Sepsi pe posturile de mijlocaș central ofensiv, mijlocaș defensiv, aripă dreaptă, aripă stânga, fundaș dreapta și al doilea vârf!

În plus, este recunoscut și ca un fotbalist de vestiar, cu personalitate. Iar Zeljko Kopic ar dori, e clar, să lucreze cu un conațional de-ai săi, care să pună umărul la redresarea lui Dinamo.

Citește și

Simona Halep a anunțat când se va retrage din tenis: „Este și mai catastrofal”