--> -->

Dinamo vrea un fotbalist care aparține de o echipă din Serie A

Dinamo a ajuns în cantonamentul din Slovenia, echipa lui Ovidiu Burcă stabilindu-și cartierul general la Zrece, la hotel „Vital”.

Roș-albii au și trei meciuri amicale, începând de miercuri, cu NK Aluminj, apoi cu Zalaegerszeg, iar ultima confruntare este cu Dinamo Kiev, formația lui Mircea Lucescu.

Totodată, roș-albii trebuie să mute și în mercato, practic. Și-a prezentat ieri noul director sportiv, pe Gabriel Glăvan, dar este singura echipă din Liga 1 care nu a făcut niciun transfer. Singurele noutăți sunt revenirile după împrumuturi ale lui Ricardo Grigore și Geani Crețu.

Cine este Andrei Mărginean

Și Ovidiu Burcă a solicitat transferuri, așteaptă jucători în cantonament, care să fie legitimați apoi de către gruparea din Ștefan cel Mare.

Pe lista de priorități a „câinilor” se află, conform informațiilor GSP, un mijlocaș aflat sub contract cu gruparea de Serie A, Sassuolo, Andrei Mărginean, 21 de ani, mijlocaș central care s-a școlit în fotbalul italian. De mai bine de 4 ani a ajuns în Il Calcio, de la Zlatna, evoluând pentru echipele de juniori ale lui Sassuolo, mai fiind împrumutat la Messina și la Novara.

El are 31 de meciuri și 5 goluri pentru Novara (liga a treia) în ultima ediție, acolo unde a fost împrumutat.

Îl poate lua gratis

Roș-albii caută jucători pe toate posturile, Ovidiu Burcă a spus imediat după ce a promovat Dinamo în Liga 1, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că are nevoie de 6-7 transferuri pentru ca echipa să facă față la nivelul primului eșalon!

„Câinii” așteaptă finalul lunii iunie, întrucât au semnale că Mărginean ar putea deveni liber de contract. Și atunci ar putea să-l ia gratis pe tânărul fotbalist care a jucat la toate naționalele de juniori ale tricolorilor.

De ce mai vrea Ovidiu Burcă încă un goal-keeper

De asemenea, Dinamo caută să mai aducă și un portar. Sursele GSP afirmă că oficialii bucureștenilor vor negocia în aceste zile cu un goal-keeper care este prezent la Euro U21, competiție ce se desfășoară în aceste zile, inclusiv în România.

În ediția precedentă, roș-albii s-au bazat pe bosniacul Filip Dujmovic și pe Denis Oncescu, promovat de la juniori, dar cei doi fotbaliști au avut și câteva meciuri în care nu au oferit siguranță deplină echipei. De aceea Burcă dorește să mai aducă un goal-keeper pe lângă cei doi.

Citește și

Connect-R s-a bătut cu Smiley pentru o femeie. A câștigat al treilea!