Dinamo vrea să facă transferuri și în staff-ul administrativ. Principala ”țintă”, om de la FRF!

Dinamo a mutat pe banca tehnică prin aducerea croatului Kopic și încearcă să puncteze și în plan managerial.

Astăzi, au revenit informațiile vizavi de cooptarea în conducere a lui Vlad Munteanu. Vă informam și la mijlocul lunii octombrie de faptul că fostul campion cu ”câinii” este pe lista lui Andrei Nicolescu, în condițiile în care Munteanu este un foarte bun prieten al lui Ovidiu Burcă.

Cariera impresionantă ca fotbalist

Fostul tehnician este istorie în prezent pentru Dinamo, dar cei de la Playsport susțin că Vlad a rămas în atenția managementului bucureștenilor.

În prezent manager operațional al FRF, Munteanu e un fost jucător important în istoria lui Dinamo. Are peste 100 de meciuri la club și e dublu campion (2002, 2004) și triplu câștigător al Cupei României (2001, 2003, 2004).

După despărțirea de alb-roșii, Munteanu și-a construit o carieră importantă la nivel internațional. A jucat pentru Wolfsburg și Cottbus în Bundesliga, dar și pentru Auxerre, în Ligue 1. Fostul fotbalist, acum în vârstă de 42 de ani, are și o selecție în echipa națională a României.

Om important la FRF

După ce și-a încheiat cariera de jucător, Munteanu a intrat în administrație. A fost șef la U Cluj în era Walter, apoi a intrat în echipa de conducere a FRF. Acolo s-a ocupat de implementarea mai multor proiecte importante la nivel de pregătire a antrenorilor, precum și la juniori. Munteanu este și absolvent al celor mai importante programe educaționale oferite de UEFA.

„Câinii” sunt pe locul 15 în Liga 1, cu 10 puncte acumulate în 19 jocuri.

Citește și

Lidia Buble nu exclude căsătoria cu bărbatul mai mare cu 32 de ani decât ea: „Sunt gata!”