--> -->

Dinamo vrea să dea lovitura cu CSA Steaua: de câți bani are nevoie

Dinamo se chinuie și în Liga 2, roș-albii tocmai au pierdut în deplasare la Târgu Jiu, 0-2 cu Viitorul Pandurii, după ce fuseseră înfrânți și pe teren propriu de Oțelul, 1-3.

Sâmbătă, joacă ”acasă” cu Unirea Dej, apoi e deplasare la Chiajna, apoi meci pe teren propriu cu CSA Steaua.

Nicușor Dan, condiții „dure” pentru Arena Națională

Partida cu ”militarii” va fi prilej de mediatizare, se vor înfrunta din nou suporterii din Peluza Cătălin Hîldan cu cei din Peluza Sud, confruntarea ar putea să se dispute pe Arena Națională, în week-end-ul 10-11 septembrie.

”Câinii” joacă, momentan, pe teren propriu la Clinceni, acolo unde sunt condiții de ”județeană” pentru fani.

Așa cum a transmis deunăzi Vlad Iacob, administratorul special al roș-albilor, Dinamo ar putea organiza meciul de acasă cu CSA Steaua pe cel mai mare stadion al României:

”Dacă audiența la meciurile de acasă a lui Dinamo va fi una bună, vom face tot posibilul să evoluăm pe Arena Națională împotriva celor de la CSA Steaua”.

Conform mesajului ferm emis de Nicușor Dan, edilul șef al Capitalei, în aprilie 2022, cine dorește să închirieze Arena Națională, care este în proprietatea PMB, trebuie să plătească în avans chiria și costurile de operare ale locației.

23.000 de euro, plus TVA pentru Arena Națională

Mai ales că, în trecut, Dinamo a fost rău-platnică în astfel de situații, susține GSP. Potrivit noilor clauze stabilite de PMB, tariful minim pentru un astfel de meci ar fi 13.000 de euro/eveniment fără TVA pentru meci, plus 10.000 de euro/eveniment fără TVA servicii de operare.

Doi ani au trecut de la precedentul meci organizat de Dinamo pe Național Arena, 0-1 cu CSU Craiova, în octombrie 2020, în ”era Cortacero”: 5 mii de bilete virtualea vândut Dinamo la precedentul meci organizat pe Arena Națională.

Gigi Becali le-a făcut calculele

Gigi Becali s-a amuzat pe seama faptului că Dinamo și CSA Steaua ar putea juca pe Arena Națională.

Fiecare face ce vrea, ei leagă, ei dezleagă, ei sunt Armata! De Dinamo nu poți să mai zici că sunt de la Securitate, dacă era, nu mai retrograda. Cei de acolo cred că vor umple Arena Națională și iau bani din bilete. Se umple peluza lui Dinamo, atât. Vor fi 5.000 în peluza lui Dinamo și alți câțiva în tribune.

Cam 10.000 de dinamoviști. De la Steaua nu vine nimeni. E echipa Armatei formată din ostași neinstruiți. Cine să se ducă la meci? Sunt 1.500 de oameni de la Peluza Sud. Ăia vor veni. Hai să zicem 3.000 că poate mai vine și alt nucleu. Și cu 10.000 de dinamoviști… Maximum vor fi 15.000, o să vedeți”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Citește și

Moartea Dariei Dughina i-a trezit amintiri lui Adrian Năstase: ”Moment traumatic”