Dinamo vrea atacantul lăsat liber de Craiova! Și Steaua îl vrea

Atanas Trică (19 ani), fiul lui Eugen Trică și nepotul lui Ilie Balaci, s-a despărțit zilele trecute de Universitatea Craiova, formație pentru care evolua din 2021. În ultimele două stagiuni, a fost împrumutat la CSA Steaua, respectiv CS Tunari.

Trică jr. are mai multe oferte din Superligă și Liga a 2-a, printre care și una de la Dinamo, club ce a demarat serios campania de mercato estival în ultimele două săptămâni.

Atanas Trică e dorit de Dinamo

Pe lângă Dinamo, și CSA Steaua vrea să-l achiziționeze, a anunțat playsport.

Lorena Trică: „Este adevărat, Atanas este dorit de Dinamo și de CSA Steaua”

Contactată telefonic, Lorena Trica, mama fotbalistului, a confirmat informația, pentru GSP: „Este adevărat, este dorit de Dinamo. El a rămas liber de contract încă de sâmbătă, iar cei de la Dinamo au aflat mai devreme de a deveni oficial. Interesul lor nu este de azi sau ieri.

Există și alte oferte pentru el, inclusiv de la CSA Steaua. Îmi doresc să aleagă cu inima, mai ales că următorii doi ani vor fi decisivi pentru el. Va lua o decizie până la sfârșitul săptămânii, el este la București acum. Am încredere atât în el, cât și în Giovanni Becali, impresarul lui”.

Până în acest moment „câinii” au înregimentat mai mulți fotbaliști, mare parte dintre aceștia fiind tineri de perspectivă, fie din țară, fie din afara granițelor acesteia. În acest sens, Atanas s-ar încadra în tiparul jucătorilor transferați de Dinamo în această vară.

Cîrjan, Caragea, Pașcălău și Roșca sunt jucătorii U21 transferați de bucureșteni.

Citește și

Tinovul Mare de la Poiana Stâmpei, prea frumos, în inima Moldovei