Dinamo vrea „6-7 achiziții”. Ovidiu Burcă a dat detalii

Ovidiu Burcă, 43 de ani, antrenorul lui Dinamo, speră ca echipa să scape de interdicția la transferuri și să înceapă mercato cât mai repede.

Dinamoviștii sunt în vacanță. Burcă va pleca și el în Spania pentru a avea câteva zile de repaus, reunirea fiind prevăzută pentru 15 iunie.

Conducerea pregătește mercato, sperându-se într-o veste pozitivă și din partea judecătorului sindic pe 19 iunie, privind planul de reorganizare modificat.

De câți bani este nevoie pentru a începe mercato

„Câinii” au nevoie de întăriri serioase la revenirea în primul eșalon. Președintele Andrei Nicolescu a anunțat că Dinamo se va întări și va porni în mercato de la 1 iulie.

Clubul are transferurile blocate, după reclamațiile foștilor jucători pe plan internațional, din nou este nevoie de o sumă impresionantă pentru a acoperi „nota de plată” neachitată la timpul potrivit.

Burcă a explicat pentru GSP care este situația la zi: „Transferuri multe? Nu. Totuși, avem nevoie de 6-7 mutări, pentru a se întări, în condițiile în care se trece la un nivel superior. Din câte știu eu, este nevoie de vreo 400.000 de euro, poate ceva mai mult, de plată. Avem promisiunea că va fi bine, e important ca interdicția să fie ridicată”.

Burcă, primele detalii: „Avem jucători la care ne uităm”

„Avem jucători la care ne uităm. În zilele viitoare, vom trece la fapte. Încă nu m-am dezmeticit prea bine, am nevoie de câteva zile libere săptămâna asta, să fac o analiză, apoi să conturez lotul”, a mai spus antrenorul roș-albilor.

Deja a apărut primul nume important care ar fi dorit de roș-albi, presa belgiană l-a menționat pe atacantul Denis Drăguș (detalii aici), cu toate că dinamoviștii sunt conștienți de pretențiile financiare ale jucătorului de la Standard Liege sunt de proporții.

Citește și

Dan Negru, declarație neașteptată despre Andreea Esca: „Excepții ale unei reguli nescrise”