--> -->

Dinamo va avea conducător de joc pe final de sezon

Dinamo are meci pe arena „Arcul de Triumf”, contra Unirii Dej, sâmbătă de la ora 14:45, apoi parcurge o serie de foc, deplasare la Galați, acasă cu CSA Steaua și deplasare la Iași, în tentativa de a prinde in extremis ultimul loc ce duce direct în Liga 1.

Dani Iglesias, reîncărcat înainte de Dinamo – Unirea Dej

După eșecurile cu CSA Steaua și Poli Iași, ce-au zdruncinat din temelii „haita”, echipa lui Ovidiu Burcă a revenit de la 0-2 la Buzău, obținând o remiză, 2-2, care a dat din nou optimism „câinilor”. Veștile bune continuă pentru antrenorul de 43 de ani și pentru dinamoviști.

Indisponibil în ultimele două etape, cu Iași și cu FC Buzău, spaniolul Dani Iglesias (27 de ani) s-a pregătit normal, așa cum preconiza și tehnicianul după confruntarea din Crâng, astfel că decarul bucureștenilor poate evolua din primul moment în week-end.

Jucătorul de 27 de ani s-a accidentat în derby-ul din Ghencea, la umăr, nu a putut fi refăcut pentru ultimele două runde de campionat. Dar acum este apt, gata de joc.

De ce este Dani Iglesias important pentru Dinamo

Este nevoie de fotbalistul iberic, care ordonează atacurile echipei din Ștefan cel Mare, mai ales în condițiile în care „câinii” evoluează foarte rar cu un vârf autentic.

Iglesias este important pentru gruparea roș-albă, este un factor de echilibru al echipei, spaniolul este unul dintre jucătorii cei mai apreciați de către fani.

Cinci goluri și un assist a adunat Iglesias pentru Dinamo în 24 de meciuri.

Cum ar putea arăta Dinamo în partida cu Unirea Dej:

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – N. Roșu, Iglesias, Larrucea – Bordușanu, Ghezali, Bani

Citește și

Parcul de lux al lui Dorian Popa: ce mașini deține, după ce-a plecat de la Matiz