--> -->

Dinamo va aduce jucători străini: ”Cu certitudine”

Momentan, Dinamo, ajunsă în liga secundă, la capătul celui mai rușinos sezon din istorie, este la capitolul promisiuni, după ce Vlad Iacob a fost numit administrator special al grupării.

Oficialul ”câinilor” a continuat turul emisiunilor televizate și a încercat să ofere speranțe suporterilor, cu o săptămână înaintea startului sezonului. Aceasta chiar dacă starea formației și a clubului sunt departe de a oferi speranțe pentru promovare.

Iacob a fost prezent în direct la GSP Live, unde a vorbit despre situația lotului, despre transferurile pregătite, dar a intrat și în latura financiară, unde a vorbit despre buget și stadionul pe care Dinamo va evolua în sezonul următor.

”Nu și-au dorit să fie la Dinamo”

”Stabilizarea din punct de vedere financiar, sportiv, planul sportiv, orice altceva poate aștepta câteva zile, săptămâni, dar stabilizarea pe plan sportiv este prioritatea zero, pentru că perioada de transferuri este acum. Foarte mulți jucători buni și-au găsit angajamente. Piețele internaționale sunt deschise, vor veni câțiva jucători străini, cu certitudine.

La noi, perioada de transferuri este încă deschisă, dar cluburile de Liga I și-au încheiat recrutarea. Sunt opțiuni bune care și-au găsit angajament deja. Sunt jucători care au fost în discuții sau în probe, nu și-au dorit să fie cu adevărat la Dinamo. Nu vreau să comentez despre Marc sau individual, dacă își dorea să rămână, cred că putea rămâne.

Momentan, Dinamo nu a excelat la capitolul transferuri, mai ales în condițiile în care gruparea a retrogradat și se confruntă cu mari probleme financiare.

Mercato plin cu veterani

Bogdan Gavrilă, Neluț Roșu, Valentin Lazăr, Iulian Roșu, Cătălin Țîră și Vasile Buhăescu au acceptat să semneze sau, momentan, doar să se antreneze sub comanda lui Ovidiu Burcă.

În schimb, nu s-au putut materializa mai multe mutări, printre care cele ale lui Andrei Marc (ex-Chiajna) și Ovidiu Horșia (FCSB).

Citește și

Valentina Pelinel a spus ”stop”: ”Viața e completă”