--> -->

Dinamo, un prim eșec cu Mircea Rednic. Despre ce sumă e vorba

Mircea Rednic (60 de ani) a câștigat un prim duel cu Dinamo, în procesul pe care tehnicianul l-a deschis împotriva fostei sale echipe pentru recuperarea unor sume prevăzute în contract.

Mâine, zi mare

Joi, contestațiile formulate de ACSFC Dinamo și Dorin Șerdean au fost respinse. A fost o primă victorie bifată de APCH și RTZ în încercarea de a obține aprobarea planului de reorganizare modificat. Pentru Dinamo urmează o nouă dată importantă.

Luni, 21 Noiembrie 2022, tot la Tribunalul București, o altă contestație formulată de ACSFC Dinamo va fi pe masa judecătorului sindic, atunci când este posibil să fie aprobat și noul plan propus de administratorul judiciar.

Patru salarii

Între timp, ”câinii” au trecut pe alt front. Este vorba de procesul intentat de Mircea Rednic, prin care fostul antrenor al echipei pretinde o sumă prevăzută în clauzele din contract.

Mircea Rednic a pierdut pe fond, în primă instanță. Antrenorul a făcut apoi apel, iar Instanța i-a dat dreptate fostului tehnician al echipei. Astfel, administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, este obligat să reanalizeze cererea de ”creanță curentă” a Puriului.

Practic, procesul este reluat de la începuturi. Nu mai este un proces în Tribunal, iar administratorul judiciar trebuie să ia o decizie în privința celor 32.000 de euro pe care îi pretinde Mircea Rednic, potrivit clauzei din contract.

Citește și

Intrarea Maicii Domnului în Biserică, prima mare sărbătoare din postul Crăciunului. Cât de importantă este această zi