Dinamo transferă de la Gaz Metan: acoperă un post cu mari probleme

Dinamo poate profita și ea de pe urma colapsului financiar de la Gaz Metan, tocmai înaintea confruntării directe dintre cele două formații, vineri seară, în Ștefan cel Mare.

Și ar putea acoperi un post care a creat multe probleme la formația ”câinilor” în ultimii ani, ajungându-se ca în prezent să joace un fotbalist, Alin Buleică, extremă dreaptă la un moment dat.

Dinamo chiar n-are fundaș dreapta

Conform Fanatik, fundașul dreapta brazilian al lui Gaz Metan Mediaș, Gabriel Moura, este cel de-al 13-lea transfer al lui Dinamo din această perioadă de mercato.

Gaz Metan Mediaș se confruntă cu mari problemele financiare și ar putea rămâne fără jucători chiar înainte de meciul cu Dinamo.

”Câinii” aveau nevoie urgentă de un fundaș dreapta după accidentarea gravă a lui Marius Tomozei, care nu va mai juca în acest sezon.

Mediașul ar putea rămâne fără jucători înainte de meciul cu Dinamo, iar jucătorii au apelat la AFAN pentru a devenit cât mai repede liberi de contract. De altfel, președintele AFAN, Emilian Hulubei, i-a sfătuit pe jucătorii sibieni să își depună memorii ”chiar în prima zi de întârziere a plăților”.

Gabriel Moura a jucat 26 de meciuri în acest sezon la Mediaș și mai are contract cu ardelenii până la finalul sezonului. Jucătorul ar putea ajunge la o înțelegere cu conducerea clubului pentru a rămâne liber de contract și să renunțe la salariile restante.

Neagoe l-a adus în Ștefan cel Mare

Gabriel Moura a semnat prima oară cu Dinamo în iulie 2019, când a venit de la Sepsi Sfântu Gheorghe, tot din postura de jucător liber de contract și a jucat 12 meciuri. A fost adus de Eugen Neagoe la acel moment. A plecat din „Groapă” după doar șase luni, când a semnat cu Gaz Metan Mediaș.

După meciul cu CFR Cluj, fundașul dreapta brazilian a apărut cu lacrimi în ochi la flash-interviu și a vorbit despre situația critică de la Mediaș: ”E multă presiune de 5 luni (n.r.: nu s-au mai primit salariile de 5 luni), nu e ușor, avem familii, dar eu sunt mândru de ce am făcut până acum”.

Jucătorul practic și-a anunțat plecarea imediat după meciul cu campioana României: ”Nu știu de ce mai stau, încerc să ajut echipa, dar în zilele următoare chiar nu știm ce vom face, ce va fi la club, pur și simplu nu știm. Sper ca cineva să ne salveze, știu că e dificil, dar nu știm ce facem mâine”, a mai spus brazilianul la Digi Sport.

Citește și

Liviu Dragnea, informație bombă: George Simion este consiliat de Sebastian Ghiță