Dinamo trage tare să-l aducă pe acest fotbalist luni: ”Avem nevoie”

Dinamo se pregătește pentru derby-ul cu FCSB, de duminică seară, de la ora 20:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

O echipă întreagă

Roș-albii au transmis că încă nu au terminat mercato, cu toate că bucureștenii au transferat 10 fotbaliști până în prezent. Dar nu au încheiat, mai vor neapărat un atacant! Mai ales că echipă stă doar în Mirko Ivanovski și Dusan Celar.

Luni, după derby-ul României, conducătorii ”câinilor” vor intensifica negocierile pentru un vârf. După ce transferul croatului Nikola Mandic a căzut, clubul său Rudar Primolge (Bosnia) cerând până la 100.000 de euro pentru a-i da dezlegarea, Dinamo mai e în discuții pentru un fotbalist.

Este vorba de internaționalul din Benin, Desire Azankpo, aflat încă sub contract cu penultima clasată din Ligue 2, Dunkerque, iar luni vor fi discuțiile decisive. În plus, mai sunt tratative cu fundașul francez Baptiste Aloe, ex-Marseille, care va fi testat în amicalul de miercuri al echipei.

Cu atacantul închid mercato

”O să luăm decizia după meciul cu Fcsb în privința lui Baptiste Aloe. Am vorbit cu Flavius Stoican, l-am văzut şi eu la antrenament. Este OK, la un nivel bun. Pretenţiile lui sunt normale, în limitele pe care le putem suporta. Noi avem nevoie de încă un atacant, dar dacă vorbim de un fundaş bun, nu ne deranjează.

Transferul lui Mandic a căzut. Clubul are mai multe pretenţii pe care nu le putem satisface. Încă negociem cu francezul (n.r. Segbe Azankpo), dar să vedem care va fi situaţia. Mai avem nevoie de un atacant şi cred că putem închide lista transferurilor.

Am adus mulţi jucători şi am întărit lotul. Sunt fotbalişti buni, care sper că pot să facă faţă la presiune şi la ceea ce ne propunem noi. Nu este uşor, dar am încredere în aeşti jucători”, a spus Iuliu Mureșan, conform Fanatik.

Citește și

Leon Dănilă la ora confesiunilor: ”Am cerșit să mănânc cu familia. Mi-am vândut apartamentul pentru o carte”