Dinamo, totul pe atac! Cu cine forțează Uhrin

Dinamo – U Cluj este returul barajului pentru rămânerea/promovarea în Liga 1, se joacă astăzi, de la ora 21:00.

Dinamo a pierdut cu 0-2 turul de la Cluj. ”Câinii roșii“ nu au retrogradat NICIODATĂ în cei 74 de ani de când există echipa;

Echipele de start

Dinamo: Eșanu – G. Crețu, Carp, Aloe, A. Radu – Torje, Pierret, Grădinaru – Morar, Irobiso, C. Matei
Antrenor: Dusan Uhrin

U Cluj: Gorcea – Romeo, Fl. Ilie, Ispas, Dobrescu – I. Filip, Romario Pires – Tescan, Remacle, Ribeiro – Boiciuc
Antrenor: Erik Lincar

Dinamo – U Cluj poate fi urmărit și în străinătate

Românii din afara țării pot urmări gratis meciul istoric dintre Dinamo și U Cluj pe platforma FRF.TV. Transmisiunea este disponibilă în platforma FRF TV exclusiv utilizatorilor din afara României.

Porțile arenei din Ștefan cel Mare au fost deschise la ora 18:30. Mii de fani sunt deja prezenți în jurul arenei. Și forțele de ordine s-au mobilizat într-un număr fără precedent.

Măsuri sporite de securitate la Dinamo – U Cluj

Jandarmeria Capitalei ia măsuri speciale pentru meciul decisiv dintre Dinamo și Universitatea Cluj, mai ales după apariția unor mesaje de amenințare în tribunele arenei din Ștefan cel Mare.

”Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 18:30, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator. Pentru acest meci de fotbal, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare”, este precizat în comunicatul Jandarmeriei.

Adrian Cojocaru, la centru în Dinamo – U Cluj

Meciul decisiv dintre Dinamo și U Cluj va fi condus de arbitrul Adrian Cojocaru. A mai condus trei meciuri ale „câinilor” în acest sezon: Mioveni – Dinamo 2-0, Dinamo – FCU Craiova 0-0, Gaz Metan – Dinamo 2-1.
Suma uriașă pe care o va pierde Dinamo, dacă retrogradează

Dacă Dinamo, club aflat în insolvență din cauza datoriilor, ar ajunge în Liga 2, va rata venituri importante, iar planul de reorganizare ar avea de suferit.

Ca să convingă tribunalul să aprobe planul de reorganizare, Răzvan Zăvăleanu a descris sursele de venituri cu un optimism exagerat. El a estimat că Dinamo va încasa 20 de milioane de euro în trei ani, cu o creștere a veniturilor cu 70 la sută față de precedenții trei ani.

Societatea ar urma să primească 3,9 milioane de euro din drepturi TV. Retrogradarea face ca sursa aceasta să dispară, Dinamo ar mai primi în „B” doar 20.000 de euro pe sezon din drepturi TV.

Ar mai fi 3 milioane de euro din transferuri, o sumă imposibil de atins, fiindcă niciun club din liga a doua nu a vândut vreodată fotbaliști cu atât de mulți bani. Încă 5 milioane de euro ar urma să vină ca urmare a aportului acționarilor.

Citește și

Alertă meteo de vijelii. Ministrul mediului a anunțat când e ”vârful episodului de vreme rea”