Dinamo tot n-a scăpat: problemă uriașă pentru Stoican!

”Câinii” au meci joi seară cu Universitatea Craiova, un duel între Flavius Stoican și Laurențiu Reghecampf, antrenorul dinamovist nereușind până acum vreun succes contra lui Reghe sau a formației din Bănie!

Ultimul meci al lui Stoican?!

Ar putea fi ultimul meci al lui Stoican la conducerea staff-ului tehnic al dinamoviștilor, mai ales că suporterii îi cer tot mai insistent demisia, lui și lui Iuliu Mureșan, iar liderii DDB ar dori să-l numească urgent pe Dusan Uhrin.

Și Stoican, și Dinamo au probleme uriașe pentru etapa de joi seară din Ștefan cel Mare. După ultimul antrenament, de miercuri seară, tot nu au apărut vești bune pentru tehnicianul bucureștenilor.

Azankpo încă nu poate

Desire Azankpo nu s-a putut antrena, iar jucătorul va efectua un control medical amănunțit, din cauza unei lovituri pe nervul sciatic. Nici antiinflamatoriile nu l-au putut determina pe internaționalul din Benin să scape de dureri și atacantul are șanse minime să joace contra alb-albaștrilor mâine.

Mai ales că ar risca o accidentare pe termen lung, poate chiar pentru tot restul sezonului!

Nu este prima oară când Dinamo are probleme uriașe de acest gen în compartimentul ofensiv. Anul trecut, de-abia ce a semnat cu Joseph Akpala că fostul jucător de Bundesliga s-a accidentat imediat după ce a iscălit angajamentul cu ”câinii” și și-a încheiat cariere!

Revin Răuță și Matei

Dinamo are probleme uriașe în privința atacanților, atât numeric, cât și calitativ. Azankpo era văzut drept omul care să revitalizeze ofensiva ”câinilor”, însă acest lucru va întârzia. Pentru jocul cu oltenii, Mirko Ivanovski este suspendat, din cauza cumului de cartonașe, la fel ca și Răzvan Patriche.

Dacă, în schimb, vor reveni Alex Răuță și Cosmin Matei, roș-albii au și alte probleme de lot. Gabi Torje suferă din cauza morții tatălui său și a fost învoit câteva zile pentru a rezolva treburile în familie, nu este luat în calcul nici pentru etapa cu UTA, de duminică.

Totodată, Eșanu, Carp și Mihaiu sunt accidentați pe termen lung, nu intră nici ei în calcule. Iar Kainourgios, Filip și Iliev sunt în afara lotului, cel mult se antrenează la Săftica.

Citește și

CTP critică USR pentru poziționarea alături de AUR: ”Telefonul este o armă de agresiune”