Dinamo tocmai a refuzat un atacant. Motivul

Dinamo a avut un mercato consistent, până acum din punct de vedere numeric, rămâne de văzut dacă cele 12 mutări realizate de bucureșteni se vor dovedi utile și pe gazon.

Flavius Stoican a declarat zilele trecute că a avut de ales dintr-o listă cu 250 de jucători pentru acest mercato.

Dragu de nivelul ligii secunde

Mai mult, au fost situații în care fie jucători, fie impresari au sunat ei conducerea clubului pentru a propune fotbaliști. Ghidându-se după ce căutau ”câinii” la un moment dat în mercato.

Ultima dată, conform informațiilor noastre, un vârf mai puțin cunoscut din fotbalul intern, care poate juca și ca extremă dreapta, le-a fost recomandat roș-albilor.

Este vorba de Claudiu Dragu, 30 de ani, de la Astra Giurgiu, jucător care a reușit un gol și un assist în 12 meciuri pentru fosta campioană a României din 2016.

Dragu nu a reușit până la vârsta lui să impresioneze în prima divizie, el mai jucând la Delta Tulcea, Turris Turnu Măgurele, FCU Craiova și Afumați.

Depind de lista A

Cei de la Dinamo nu au dorit să ia în seamă o eventuală mutare, nu doar din cauza ”subțirimii” numelui propus, dar mai ales că s-a închis lista A cu cei 25 de jucători, eligibili pentru Liga 1.

Dacă mai vor să facă în acest sezon alte transferuri, de jucători liberi de contract, atunci roș-albii vor trebui să mai scape de alți fotbaliști de pe această listă.

Citește și

VIDEO Felicitări la aniversarea lui Hagi. Stoichkov: ”Don Gică, fratele meu, inima mea”