Dinamo tocmai a convins un alt atacant de Liga 1 să semneze! Și mai așteaptă un al doilea

Dinamo a profitat de situaţia disperată de la Gaz Metan Mediaş şi a transferat câțiva jucători de la contracandidata la retrogradare.

Gabriel Moura și Răzvan Grădinaru și-au dat acordul încă de la începutul săptămânii, iar în această dimineață au semnat actele transferului, roș-albii au mai convins și un atacant să întărească formația lui Flavius Stoican.

Morar, dorit și de Hagi, și de Rapid

Este vorba de Vlad Morar şi Christian Irobiso. După ce ieri, la un moment dat, nu mai răspundea la telefon, Vlad Morar a semnat în această dimineață cu Dinamo! Fotbalistul de 28 de ani a dat un răspuns pozitiv.

Jucătorul a mai fost pe lista Rapidului și Farului, dar a preferat Dinamo!

În ceea ce îl priveşte pe Christian Irobiso, atacantul nigerian şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract cu câteva ore înainte de încheierea ferestrei de transferuri.

Așteaptă ”verde” de la comisii

Astfel, pentru a deveni liber, Irobiso mai are de aşteptat două sau trei săptămâni, iar abia apoi va putea semna din postura de jucător liber.

Conform regulamentului, nigerianul va putea semna cu Dinamo pentru că memoriul a fost depus înainte de încheierea perioadei de mercato.

Cei de la Dinamo vor să îl aducă pe Irobiso pentru meciurile din play-out. Atacantul nu va putea fi folosit până când memoriul său nu va fi rezolvat, iar asta va mai dura pentru că nigerianul nu şi-a reziliat contractul cu Mediaş, ca alți opt jucători, luni noaptea.

Citește și

Mureșan după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: ”M-au convins”. Care e situația lui Stoican