--> -->

Dinamo susține omul FCSB: ”Are calități”

Dinamo a decis pe cine va susține pentru alegerile ce vor avea loc în cadrul FRF. Mai exact, pentru organigrama Comitetului Executiv, care va avea un cuvânt greu de spus în fotbalul intern.

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, îl va susține pe Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, pentru un post în cadrul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal.

În detrimentul cui

Daniel Niculae (39 de ani, președinte Rapid), Ovidiu Costeșin (42 de ani, director general CSU Craiova) și Valeriu Argăseală (66 de ani, președinte FCSB) și-au depus dosarele pentru rolul de reprezentant al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF.

Fiecare dintre cele 16 cluburi de Liga 1 va trebui să aleagă două dintre cele trei nume. Iuliu Mureșan este sigur doar în privința lui Valeriu Argăseală.

”Oameni cu experiență, care știu regulamentele”

”Unul pe care îl voi susține cu siguranță este Valeriu Argăseală. Are experiență, îl cunosc de mulți ani, e unul dintre cei mai buni conducători din fotbalul românesc. Are toate calitățile. E important să fie oameni cu experiență, care cunosc regulamentele. Nu are cum să o ajute pe Dinamo, ajută fotbalul!

Îl voi susține prin vot. Va fi o adunare a Ligii care va valida doi dintre cei trei candidați. Apoi, cei doi vor fi validați, din nou, de Adunarea Generală a Federației.

Îi apreciez și pe ceilalți doi, sunt simpatici, dar nu m-am gândit pe cine voi alege. Costeșin are mai multă experiență, Daniel Niculae a venit mai recent, dar face o treabă extraordinară. Chiar mi-e greu să spun pe cine voi alege”, a spus Iuliu Mureșan, la ”Digi Sport Special”.

Citește și

Nu e păcăleală, Cîțu mazilit de ziua lui!