Dinamo strânge bani în plină pandemie. Vești încurajatoare

În lipsa fotbalului adevărat, suporterii se mulțumesc cu cel din mediul virtual. Este mai sigur, în plină pandemie de coronavirus, în care sunt tot mai multe victime în fiecare zi. Un meci special, disputat miercuri seară, a strâns o sumă considerabilă, având în vedere condițiile în care s-a jucat. Probabil, nici cele două echipe nu reușește să adune atâția bani la partidele de acasă.

Cu toate că vorbim de formații cu istorie în fotbalul intern. Meciul dintre Universitatea Cluj și Dinamo București, pe calculator, în FIFA 20 Pro Clubs, a adunat 4.500 de euro din vânzarea tichetelor în tribuna virtuală. Sursa: frf.ro, care a precizat că suma va fi donată Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca. Gruparea din Ardeal a fost club organizator, iar un tichet a costat 5 lei. S-au adunat 4.418 bilete cumpărate pe internet de suporterii celor două grupări, care vor să susțină munca medicilor împotriva COVID-19. S-a strâns suma de 22.090 de lei.

În ceea ce privește fotbalul virtual, cele două echipe și-au împărțit victoriile. ”Câinii” au câștigat cu 2-1 primul duel, cu un gol marcat în minutul 90. La revanșă, U Cluj a învins cu 1-0. Cele două formații au fost alcătuite din 11 fotbaliști, care evoluează și în campionatul de fotbal virtual Liga 1 Pro Clubs. Aproximativ 26.000 de oameni au urmărit în direct pe internet duelul dintre cele două echipe. Cam câți spectatori au fost la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, scor 2-1, pe Național Arena. Pe 16 februarie, 27.668 de oameni au urmărit partida din tribune.

Citește și:

Ciprian Deac este ferm: ”Toți să-și asume pierderi”