Dinamo știe să și învingă: Iglesias, decisiv!

Dinamo a învins astăzi la Chiajna, 1-0 pe Concordia, o victorie uriașă având în vedere că echipa lui Ianis Zicu este o candidată declarată la promovare.

”Câinii” lui Ovidiu Burcă au avut un joc solid, cel mai bun din acest start de sezon, au mai tremurat și în defensivă, dar ofensiva a funcționat. Roș-albii au avut ocazii, iar victoria este meritată.

Prima repriză echilibrată

Prima repriză a început bine pentru Dinamo, care a fost aproape de gol prin Pop, dar atacantul a ratat din apropierea porții. Cele două echipe s-au blocat perfect pentru restul primei părți și nu au mai existat faze de poartă. Repriza secundă a fost însă mult mai spectaculoasă.

Patriche a zguduit bara cu o lovitură de cap (’53). Trei minute mai târziu, Ndiaye a tras de la distanță, dar portarul ”câinilor” a respins în lateral.

Gol de fotbalist

Dinamo a avut o nouă ocazie, prin Bordușanu, dar șutul lui a fost respins de la colțul lung de Chesneau, fostul portar al bucureștenilor. În cele din urmă, Iglesias a deschis scorul pentru Dinamo (’71).

Spaniolul a șutat imparabil la colțul lung, din interiorul careului. Chiajna a fost aproape de egalare două minute mai târziu, dar jucătorii lui Zicu nu au profiat de gafa defensivei dinamoviste.

Dinamo a urcat până pe locul 12, 6 puncte în clasament, Unirea Dej (12 puncte), Oțelul Galați (11 puncte) și Șelimbăr (10 puncte) conduc topul.

Citește și

Adrian Mutu: ”Transferuri mai facem”. Și o revenire