--> -->

Dinamo știe pe ce stadion va juca eventualul meci de baraj

Dinamo a ajuns în fața ultimei etape și joacă păstrând șanse bune la promovarea directă. Duminică, de la ora 13:00, este ultima rundă în play-off-ul ligii secunde.

”Câinii” joacă la Iași, echipă deja promovată de câteva etape, în timp ce Oțelul Galați, care a pierdut ultimele două meciuri fără să marcheze vreun gol, are partidă acasă, cu Unirea Dej.

Dinamo a stabilit deja pe ce stadion va juca un eventual baraj pentru promovarea în Superliga: „câinii” vor evolua pe Arena Națională, în meciul de pe teren propriu.

Dinamo, pe Arena Națională la un eventual baraj pentru promovare

Deși „casa” câinilor a devenit între timp „Arcul de Triumf”, cei de la Dinamo au stabilit că un eventual meci de baraj se va disputa pe Arena Națională, sperând la o asistență mai mare decât cea de la derby-ul cu CSA Steaua.

Conducerea lui Dinamo a luat această măsură după ce a devenit clar că suporterii n-au creat probleme la derby-ul cu roș-albaștrii, astfel că terenul nu va fi suspendat la un eventual baraj.

Cu toate că UTA și, mai ales, Chindia, nu ar reprezinta adversare foarte atractive, la fel ca FC Argeș, miza unei duble manșe pentru revenirea în Superliga este una enormă, iar Dinamo așteaptă o prezență masivă pe cel mai mare stadion al țării.

„Câinii” estimează că peste 25.000 de spectatori pot fi prezenți la un astfel de meci capital, indiferent de numele adversarului.

Compania Națională de Investiții va construi o arenă ultramodernă în Șos. Ștefan cel Mare, iar acum toți suporterii se întreabă care va fi momentul când buldozerele vor intra în Parcul Sportiv Dinamo pentru a demola bătrânul stadion.

Cum poate promova direct Dinamo în Superliga

Dinamo încă speră la promovarea directă în Superliga, însă roș-albii trebuie să bată la Iași și are nevoie ca Oțelul să nu câștige în ultima etapă, atunci când va da peste Unirea Dej.

Formația lui Dorinel Munteanu are avantajul faptului că a intrat în play-off cu mai multe puncte decât Dinamo, chiar dacă a încasat 5 goluri în play-off de la ”câini”.

Citește și

Nicușor Dan a scos palmierii puși de Negoiță la Piața Unirii: „Nu este vreo țară exotică, nu e Dubai, nu sunt maimuțe”