--> -->

Săptămână uriașă pentru Dinamo: pe două fronturi

Dinamo are două finale de jucat în acest final de an pentru calificarea în play-off. Plus că astăzi, judecătorul sindic analizează dacă va da ”verde” pentru noul plan de reorganizare modificat, ce-ar duce la revirimentul grupării.

Sunt partide ce-ar putea cântări decisiv nu doar pentru 2023, ci și pentru istoria clubului din Ștefan cel Mare.

Prima finală, sâmbătă, la Iași

Elevii lui Ovidiu Burcă au bifat sâmbătă un amical contra unei contracandidate la play-off, Buzău, pe terenul advers, partida dintre cele două formații încheiindu-se la egalitate, scor 2-2.

Sâmbăta viitoare, pe 26 noiembrie, începând cu ora 16:00, ”câinii” se vor duela în deplasare cu Politehnica Iași, un meci de totul sau nimic pentru Dinamo, care are mare nevoie de victorie pentru a se apropia și mai mult de primele locuri. Dinamo a recuperat mult în ultimele săptămâni după seria fără înfrângere din campionat, șapte la număr.

La fel de important este și meciul de la Brașov, care poate aduce un număr foarte mare de fani dinamoviști din București, dar și din împrejurimi.

Sub Tâmpa, pe 3 decembrie

Meciul de la Brașov se va juca pe 3 decembrie, începând cu ora 13:15, din informațiile Radio Dinamo1948. Momentan nu a fost confirmat de FRF, dar în proporție foarte mare atunci se va juca ultimul meci din campionat pe anul 2022.

Pentru Dinamo rămâne doar meciul cu Slobozia din Cupa României, partida care se va juca după meciul cu Brașov, dar șansele lui Dinamo la calificarea în faza următoare sunt foarte mici după primele două etape.

Și Ovidiu Burcă a declarat de la început că această competiție este secundară pentru echipa sa.

Citește și

Intrarea Maicii Domnului în Biserică sau Vovidenia este sărbătorită de credincioși luni, 21 noiembrie.