Dinamo știe când are meciurile tari ale toamnei

Dinamo are o serie de meciuri extrem de importante în campionat, acolo unde s-a apropiat de pozițiile de play-off.

Diferența față de zona de play-off s-a redus în ultimele patru etape, în care Dinamo a reușit să obțină 3 victorii și un rezultat de egalitate.

Echipa lui Ovidiu Burcă este în acest moment pe locul 11, dar, mai important, este la doar trei lungimi de top 6.

E clar, se mută la Giurgiu

Joi seară, începând cu ora 17:00, Dinamo se duelează cu CSM Slatina pe teren propriu, fosta echipă a lui Ovidiu Burcă, meci care trebuie să închidă seria de 5 meciuri în campionat cu un nou rezultat pozitiv. Meciul se va juca la Giurgiu, acolo unde de fapt echipa va disputa partidele de pe teren propriu până la finele lui 2022, atât în Liga 2, cât și în Cupa României

Fix peste o săptămână se joacă meciul de la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, formație aflată în zona de play-off, o contracandidată directă la ocuparea unui loc în primele 6. Un meci de risc maxim, ținând cont că se va juca la Miercurea Ciuc. Partida se va juca joi, 3 noiembrie, de la ora 20:00.

Final de an ce poate duce în play-off

Apoi urmează etapa a doua din grupele Cupei României, tot pe teren propriu. Meciul se va juca marți, 8 noiembrie, de la ora 21:00. După care, în week-end-ul următor, duminică, 13 noiembrie, ora 11:00, roș-albii vor primi vizita timișorenilor de la Dumbrăvița.

Urmează apoi o pauză competițională de aproximativ două săptămâni, iar la finalul lunii noiembrie și început de decembrie le vom întâlni în deplasare pe Politehnica Iași, FC Brașov și Unirea Slobozia (Cupa României).

Citește și

Ștefan Bănică despre informația că ”Liceenii” revin pe ecrane: ”M-am amuzat”