--> -->

Dinamo și Rapid nu are șanse la el, ar putea ajunge sub comanda lui Șumudică

În toiul verii a apărut informația conform căreia Denis Drăguș, 24 de ani, ar putea reveni în România, Dinamo și Rapid fiind interesate de ”repatrierea” atacantului. În schimb, fotbalistul plecat de la Viitorul a ținut să continue la Standard Liege.

Dinamo a anunțat, prin vocea antrenorului Ovidiu Burcă, faptul că echipa sa nu mai este interesată de mutări în mercato, în timp ce giuleștenii ar mai putea face o mișcare în mercato, după transferul lui Marko Dugandzic în Arabia Saudită.

Drăguș aproape de Turcia

Deunăzi, Marius Șumudică a semnat cu Gaziantep, locul 20 în prima divizie din Turcia, după patru etape.

„Nu s-a pus niciodată problema unui transfer al lui Andrea Compagno de la FCSB. Nu știu de unde a apărut un astfel de zvon. În niciun caz Compagno nu face obiectul unei intenții de transfer al Gaziantep.

Singurul jucător pe care mi-l doresc în acest moment este Denis Drăguș”, a declarat Marius Șumudică la Digisport.

Sursele ProSport susțin că afacerea între echipa lui Marius Șumudică și Standard Liege este foarte aproape de a se realiza, după ce în ultimele 24 de ore negocierile au fost foarte intense.

Antrenorul român îl consideră pe fostul fotbalist al lui Gheorghe Hagi o soluție mai bună decât ar fi Andrea Compagno, în condițiile în care prețul de transfer al italianului ar fi foarte mare, iar Drăguș poate fi adus împrumut.

În plus, caracteristicile celor doi sunt diferite: unul se bazează pe forță și este un vârf clasic de careu, celălalt este un jucător cu explozie, cu execuții spectaculoase.

Evoluția lui Denis Drăguș

Cotat la 1.4 milioane de euro de către Transfermarkt, Denis Drăguș a jucat șase meciuri pentru Standard Liege în acest sezon al primei ligi din Belgia și a reușit să înscrie un singur gol.

În stagiunea precedentă, românul a bifat 19 apariții și patru goluri în tricoul belgienilor, în campionat, iar în partea a doua a sezonului a fost împrumutat în Serie B, la Genoa, unde a jucat doar cinci meciuri.

Denis Drăguș a plecat de la FC Viitorul (acum Farul Constanța) în august 2019, când belgienii de la Standard Liege au plătit în schimbul atacantului român suma de 1.8 milioane de euro. După un an, Denis Drăguș a fost împrumutat la Crotone, pentru un sezon, iar în perioada ianuarie 2023 – iunie 2023, a jucat sub formă de împrumut la Genoa.

Citește și

Elena Udrea a ieșit din pușcărie, dar prima dată nu s-a dus acasă