--> -->

Dinamo și-a pierdut medicul! A ajuns tot în Liga 1

Mircea Miu, medicul pe care Dinamo s-a bazat și în cantonamentul din Slovenia, a plecat la o altă formație din prima divize.

Mircea Miu, unul dintre doctorii sportivi cu experiență pe prima scenă, în staff-ul Astrei în momentul câștigării titlului din 2016, a avut grijă de dinamoviști în cantonamentul din această vară, în Slovenia, după un întreg sezon în eșalonul secund.

Medicul lui Dinamo merge la Petrolul

Medicul se înțelese cu Petrolul de ceva timp, potrivit Fanatik, lucru știut inclusiv de conducerea „câinilor”.

„Ne-a anunțat, nu ținem pe nimeni cu forța”, au reacționat oficialii lui Dinamo. Aceștia au pornit acum în căutarea unui nou cadru medical specializat.

De fapt, medicul ”a fost împrumutat”

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a comentat mutarea pentru GSP.

”Noi ajunsesem la un acord de mai mult timp, l-am dorit de mai multă vreme. Este și ploieștean, ne cunoaștem atât de bine. Dânsul i-a anunțat pe cei de la Dinamo.

Am fost de acord ca dânsul să încheie frumos cu cei de acolo, ne-au zis că au nevoie de un doctor pe durata cantonamentului. L-am lăsat. Din punctul nostru de vedere, totul este în regulă”, a declarat Claudiu Tudor, președinte Petrolul.

Citește și

Klaus Iohannis, în cazul azilelor groazei: „Rușine națională”. Replică atunci când a fost întrebat de demisia lui Marius Budăi