--> -->

Dinamo și-a găsit atacant, a fost la rivali

Dinamo continuă campania de achiziții, pentru a se întări nu doar pentru derby-ul cu FCSB, ci și pentru un reviriment spectaculos în Liga 1. Și reușesc să puncteze într-un compartiment în care era mare nevoie.

Dinamo s-a înțeles cu Mirko Ivanovski (31 de ani). Atacantul din Macedonia de Nord, 27 selecții la prima reprezentativă, semnează sâmbătă contractul, conform GSP.ro. Ivanovski a mai fost dorit în trecut de ”câini”, doar că atunci nu s-a putut perfecta afacerea.

Mirko Ivanovski a mai evoluat în România pentru Astra și CFR Cluj. Giurgiuvenii îl aduceau în 2012, iar în iarna lui 2015 îl vindeau la CFR, în schimul sumei de 100.000 de euro, atunci când roș-albii nu l-au putut transfera. Cifrele din România: 13 goluri în 59 de meciuri are Ivanovski pentru Astra, la CFR a strâns 18 partide, marcând de 3 ori.

În acest moment, Ivanovski era liber de contract, după despărțirea de Diosgyor, prima ligă maghiară. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Slavia Praga, Arka Gdynia, Videoton, Boluspor, Slaven Belupo sau Hajduk Split.

Și Gabriel Torje este aproape de semnarea contractului cu Dinamo. Se lucrează la ultimele aspecte. Mijlocașul ar dori un salariu de 8.000 de euro/lună, dar conducerea ”câinilor” oferise doar 5.000 de euro. Cel mai probabil, cele două părți se vor înțelege în cursul zilei de sâmbătă.

Cum ar putea arăta Dinamo după campania de transferuri: Eșanu – Nica, R. Ropa, Giafer, Amzar (A. Radu) – C. Matei, Al. Răuță (Ehmann), St. Filip – Torje (A. Bani), Ivanovski (Moldoveanu), Sorescu

Citește și

Cătălin Măruță o amenință pe Alexandra Stan: ”Minciuna are picioare scurte. Să se aștepte la un proces”