Dinamo și-a făcut calendarul: primele două opțiuni de stadion pentru meciurile de ”acasă”

Dinamo joacă diseară contra Farului de la ora 21:00 pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Gazonul se prezintă în condiții nu foarte bune, fiind proaspăt însămânțat.

Începând de la meciul cu FCU Craiova, de marți, din grupele Cupei României, dar și la partida cu CFR Cluj, din Superliga, ”câinii” vor juca pe Arena Națională.

”Meteahna să moară capra vecinului”

Legat de meciul cu Farul Constanța, Dinamo a avut mari probleme în a găsi un stadion pe care să joace. Andrei Nicolescu, administrator special, a explicat cum a fost refuzată Dinamo, după ce a încercat, și a fost refuzat, la 10 locații!

”M-am izbit de o reticență din partea tuturor administratorilor de baze sportive și stadioane create din bani publici de a programa un alt meci al unei echipe care nu joacă acolo regulat. Argumentele că protejează gazonul au în spate această meteahnă românească să moară capra vecinului, cumva am încercat să trag un semnal de alarmă”, a declarat Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9” de la Playsport.

Oficialul clubului din Ștefan cel Mare a explicat care va fi situația de acum înainte.

Cum se va organiza Dinamo pentru viitor

”În ce privește programarea cu Arcul de Triumf și PMB, mi-am dat seama că o planificare mult mai bună ne va scoate din această situație și nu se va mai repeta. Dacă dăm o planificare către PMB și ”Arc”, vom primi și noi la rândul nostru un calendar al evenimentelor în perioada următoare.

Ne putem organiza cu LPF, astfel încât să se desfășoare meciuri în zilele în care nu sunt evenimente. Arena Națională rămâne o opțiune din punct de vedere al experienței de meci, încercăm să creăm o comunitate cu suporterii noștri, chiar dacă pare mai anevoioasă și costisitoare, e un exercițiu necesar pentru a readuce suporterul dinamovist la stadion.

Pentru meciurile cu FCU Craiova și CFR Cluj, ele sunt deja semnate pentru Arena Națională, se pare că nu vor fi probleme nici pentru celelalte meciuri din campionat, vom face o planificare cu PMB.

În momentul în care gazonul de la Arcul de Triumf va fi în regulă, avem discuții pentru a relua colaborarea, a fost o gazdă primitoare mai ales în liga secundă”, a mai explicat Nicolescu.

Citește și

A aruncat Vlad Țepeș un blestem asupra Bucureștiului?