--> -->

Dinamo și-a adus atacant, are meciuri în Bundesliga și a fost golgeterul Belgiei. Când poate juca

Dinamo are de astăzi un nou atacant în lot, un fotbalist care poate dinamiza ofensiva ”câinilor”. În condițiile în care niciun atacant al roș-albilor nu a marcat în ultimele 10 etape!

Joseph Akpala, 34 de ani, a ajuns de aseară la București, a efectuat astăzi vizita medicală, a trecut-o și a făcut deja o ședință de pregătire cu ”câinii”, au transmis sursele noastre. Totuși, de-abia din play-out ar putea să emită pretenții la primul 11 și să devină un concurent serios pentru Adam Nemec.

Joseph Akpala este în prezent liber de contract, după ce în iulie 2020 și-a terminat înțelegerea cu belgienii de la Oostende. Nigerianul are un an de când nu a mai jucat într-un meci oficial, ultima partidă fiind pe 7 martie 2020, când a bifat 27 de minute contra lui Genk.

56 de goluri are Akpala la Brugge, în 168 de meciuri, club ce l-a transferat în 2008 pentru 3 milioane de euro, după ce a devenit golgeterul Belgiei în tricoul lui Charleroi.

De-a lungul carierei, Joseph Akpala a jucat la Bendel Insurance, Esan FC (ambele din Nigeria), Charleroi, Club Brugge, Werder Bremen, Karabukspor, Al Faisaly și Oostende. Are 7 selecții și un gol în naționala Nigeriei.

Citește și

Ironii după ideea prefectului Capitalei. Bittman: ”Până la taxatoare”, Firea: ”Să vină cu biciul”