Dinamo, show la amicalul de azi

Dinamo a pierdut șirul golurilor în partida amicală disputată astăzi cu CS Sporting Pitești (Liga 4).

”Câinii” au avut astăzi un meci-școală la Săftica, împotriva unei formații de Liga 4, Sporting Pitești. Roș-albii au mai ”împrumutat” câțiva fotbaliști la echipa de județeană, pe durata partidei de verificare.

Ivanov bun de joc!

”A fost un joc-școală, i-am băgat pe băieții care au jucat mai puțin. Sincer, nici nu s-a ținut scorul, am mai oprit meciul pentru scheme, am dat vreo opt, nouă, zece goluri.

Bani a dat două goluri, Gabriel Răducan o dublă, a marcat și Dusan Celar de două ori. M-am bucurat că a fost un antrenament bun și că am jucat pe iarbă. Au intrat și Jovanovici, și Aloe, și Rici, revenit după accidentare, și Rodriguez, și Ivanov”, a explicat antrenorul pentru GSP.RO.

Bulgarul a evoluat 45 de minute, fără probleme. ”Parcă nici nu s-ar fi lovit la cap. Un luptător. Au jucat toți noii veniți, de-abia aștept să-l văd la antrenamente și pe Azankpo”, a mai explicat Stoican.

Optimist

Antrenorul nu ia în calcul decât salvarea de la retrogradare: ”Nu e o situație prea bună, dar nu-mi va dispărea niciodată optimismul. Mai ales când îi văd pe jucători cum se pregătesc, zi de zi.

La cum se antrenează și cât de dedicați sunt, trebuie să reușească! Atmosfera nu are cum să fie plăcută, în situația noastră, dar se lucrează bine, văd o mare dorință de revenire la fiecare dintre jucători”.

Citește și

Ultimul sosit la Dinamo: ”De-abia aștept să-l văd”