--> -->

Dinamo semnează un contract important: ”Astăzi cu sponsorul principal”

Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo, a anunțat că va semna astăzi contractul cu noul sponsor principal al clubului. El anticipează venituri uriașe chiar și la nivel de ligă secundă.

Sumă foarte bună

Dinamo a tremurat pentru supraviețuire în ultimele luni, dar în birourile clubului există optimism.

Noul administrator special, Vlad Iacob, a precizat la GSP Live că se bazează pe venituri de până la 800.000 de euro în acest sezon din parteneriate comerciale, plus sume importante din vânzările de bilete și abonamente.

Iacob nu a numit sponsorul principal cu care Dinamo a bătut palma, dar toate informațiile indică spre 888.ro, care le va plăti dinamoviștilor 350.000 de euro în acest sezon.

Anunț oficial: ”Buget de play-off”

”Vom avea un sponsor principal, cred că voi semna contractul astăzi. Nu vreau să intru în detalii. Suma este sub 500.000 de euro, cred că nici 90% dintre cluburile din Liga 1 nu primesc atât. În total, consider că Dinamo poate strânge în acest sezon din parteneriate comerciale undeva la 700.000-800.000 de euro.

Dacă clubul este foarte bine gestionat și relația cu fanii este sănătoasă, Dinamo poate genera, fără aport din exterior și venituri din transferuri de jucători, undeva între 5 și 6 milioane de euro pe sezon.

Nu este super optimist, am toate calculele făcute, bazate pe cifre reale. Poate genera chiar mai mult de atât. Ăsta e un buget cu care cluburi din Liga 1 au prins play-off-ul!”, a declarat Iacob la GSP Live.

”Mă aștept să avem cea mai mare audiență din Liga 2, am toată încrederea că fanii dinamoviști vor fi în spatele clubului în cel mai greu moment din istoria sa. Vor fi venituri semnificative din bilete și abonamente, mult mai mari decât la celelalte cluburi”, a mai zis administratorul special.

Citește și

Valentina Pelinel a spus ”stop”: ”Viața e completă”