--> -->

Dinamo a decis: ce va face după meciul cu Farul

Dinamo București – Farul Constanța se va disputa pe stadionul ”Arcul de Triumf”, vineri seara, de la ora 21:00.

„Mulțumim, FRF! Un gest fair-play care poate mobiliza multe altele. Până la 10 din 10”, a transmis Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei, întrucât la patru zile după etapa Dinamo – Farul se dispută, pe același stadion, cu un gazon nou însămânțat, meciul naționalei de fotbal feminin.

Se mută după meciul cu Farul

Doar 4 puncte a obținut Dinamo pe teren propriu în acest sezon, victorie cu FC Botoșani (1-0), remiză cu Petrolul (1-1), ambele la „Arcul de Triumf”, în rest eșecuri cu CSU Craiova (0-2), cu Sepsi (0-3) și cu FCU Craiova (0-1)

După etapa de vineri seară, Dinamo va organiza o altă confruntare pe teren propriu, cu FCU Craiova, marți de la ora 21:00, în grupele Cupei României. Cu juveții se va juca tot pe Arena Națională, precum ultima etapă de campionat, când oltenii au învins cu 1-0.

De fapt, ”câinii” se vor muta pe Arena Națională în viitorul apropiat. Pentru etapa cu Farul nu s-a putut. Un festival, Asia Fest, care se va desfășura de vineri până sâmbătă, este organizat la Arena Națională. Dar și meciul cu CFR Cluj, de pa 8 octombrie, se va juca tot pe cel mai mare stadion al României.

Cât costă un bilete la Dinamo – Farul

„Câinii” au anunțat în această după-amiază care sunt prețurile biletelor pentru runda cu campioana României.

Tarifele biletelor:

Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 35 ron
Tribuna 2: 50 ron
Tribuna 1: 80 ron (lateral) – 90 ron (central)
Zona VIP este sold-out datorită abonaților.

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la stadionul „Arcul de Triumf”, după programul vineri, ziua meciului: 14:00-21:45.

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

Citește și

Primarul Capitalei anunță noi lucrări de reabilitare a sistemului de termoficare