--> -->

Dinamo se mută de la Arena Națională. Decizia clubului

Dinamo se află într-un moment extrem de greu în SuperLiga. După 16 meciuri disputate, ”câinii” se află pe locul 15, cu 10 puncte, două mai multe față de ”lanterna” FC Botoșani, având o serie de 10 etape consecutive fără victorie.

Burcă are încrederea șefilor, încă

Oficialii lui Dinamo îi acordă credit pe mai departe lui Ovidiu, mai ales că la reluarea campionatului va urma Derby de România, cu FCSB, duminică, 26 noiembrie, pe Arena Națională.

Dinamo – FCSB, din etapa 17 a SuperLigii, se va juca duminică, 26 noiembrie 2023, de la 20:30, și va fi ultimul pe care ”câinii” îl vor disputa în acest an pe cel mai mare stadion al țării.

După acest meci, extrem de important și pentru galerie, Dinamo se va muta de pe Arena Națională, mai ales că echipa va mai disputa trei partide în 2023, dar cu adversari ale căror cărți de vizită nu spun mare lucru.

În decembrie la ”Arcul de Triumf”

Concret, până la finalul acestui an, Dinamo le va mai înfrunta pe propriul teren pe Oțelul Galați în Cupa României, respectiv U Cluj și FC Voluntari în campionat. Toate partidele sunt programate în decembrie.

”Am făcut acest demers pentru a închiria Arena Națională (n.r. pentru meciul cu FCSB) încă de acum o lună. Conta doar ziua în care Liga ne programa. Avem mici discuții legate de o dată dintre acestea trei, unde mai este un eveniment pe Arcul de Triumf.

Cred că vom găsi înțelegere și la televiziuni să putem programa totul așa cum trebuie”, a declarat Nicolescu la PlaySport Live.

Citește și

Zece lucruri pentru creierul sănătos! Academicianul Leon Dănăilă: de la alimentație la cafea și alcool, moderate, până la credință