--> -->

Dinamo se mută de la ”Arcul de Triumf”: viitoarea ”casă” a echipei

Dinamo are meci luni seară, pe 14 august, contra lui FC Botoșani, duelul ultimelor două clasate din Liga 1, etapă ce se va desfășura pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Stadion mai mare, cheltuieli mai mari, câștiguri mai mari

Situația tinde să se modifice în perioada ce urmează, întrucât gazonul de la „Arcul de Triumf” a început să cedeze. Arena a fost destinată, inițial, rugby-ului, apoi a fost închiriată și de FRF, și de Dinamo și de FCSB, mai nou.

Suporterii „câinilor” s-au obișnuit cu arena de lângă parcul Herăstrău, dar, pentru o perioadă, ar putea să se mute, chiar dacă ținta este mult mai mare. Național Arena! Cel mai mare stadion al țării, de 55.000 de locuri, o locație mult mai scumpă de închiriat.

– 30 de mii de euro este suma pentru închirerea Național Arena cu tot cu utilități, dar costurile se pot dubla după angajarea firmei de pază și a achitării unor detalii

– 18 mii de euro costă închirirea stadionului „Arcul de Triumf”, de 8.000 de locuri

Cu Craiova și cu Farul pe Național Arena

Conform informațiilor GSP, Dinamo ar putea juca pe Național Arena confruntările cu FCU Craiova (16 septembrie) și Farul Constanța (23 septembrie), o decizie în acest sens se va lua în curând.

„Există discuția de a ne muta pe Arena Națională dinaintea degradării gazonului de pe „Arc”.

Pentru că am simțit de foarte multe ori că există o cerere de bilete mult mai mare decât capacitatea micuțului stadion și din discuțiile pe care știu că le-au avut cei din conducere întotdeauna a existat varianta ca din septembrie să jucăm acasă pe Arena Națională”, a comentat și Ovidiu Burcă în cadrul emisiunii „Dinamo 7/9” de la Playsport.

Citește și

Premierul Ciolacu, atac la bugetarii cu salarii mari: ”Nu ți-e rușine să stai cu mâna întinsă să-ți dau și voucher de vacanță?”. Ce zice despre demisie