--> -->

Dinamo se mută de la ”Arcul de Triumf”. Va mai face alte transferuri?

Dinamo a început sezonul pe ”Arcul de Triumf”, acolo și-a desfășurat meciurile de pe teren propriu, dar vrea să se mute în curând pe Arena Națională!

Vlad Iacob speră ca fanii să vină în număr și mai mare, după ce roș-albii au obținut prima victorie în acest început de sezon din Superliga, 1-0 cu FC Botoșani.

Vlad Iacob, dezvăluiri despre planurile lui Dinamo: „Ne dorim să ne mutăm repede pe Arena Națională!”

Vă anunțam săptămâna trecută de intenția clubului, iar Vlad Iacob a subliniat că Dinamo nu va mai juca în curând pe „Arcul de Triumf”, astfel că fanii au acum șansa să facă spectacol și în tribunele Arenei Naționale.

„Ne dorim să ne mutăm repede pe Arena Națională pentru partidele importante, iar suporterii să vină în număr cât mai mare”, a punctat Vlad Iacob, la ProSport Live.

Mai face Dinamo transferuri? Vlad Iacob: „Doar dacă va apărea o țintă foarte interesantă!”

După victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, Dinamo nu va mai aduce în principiu niciun jucător, mai ales că Dennis Politic a devenit repede un jucător de top în Superliga.

„Dennis este cu adevărat special, are calități deosebite. Sperăm că își va atinge potențialul maxim la Dinamo. Vom face acest lucru (n.n. transferuri) doar dacă va apărea o țintă foarte interesantă.

Staff-ul tehnic este mulțumit de lot, dar o bună parte dintre jucătorii nou-veniți trebuie să ajungă la nivelul celorlalți. Cu jucătorii actuali, cu un buget în media Superligii, sperăm să terminăm în prima jumătate a clasamentului”, a afirmat Vlad Iacob, la ProSport Live.

În următoarea etapă din Superliga, Dinamo joacă în deplasare cu FC Voluntari, sâmbătă.

Citește și

Cu câți bani s-a ales Cluj-Napoca după UNTOLD 2023. Festivalul ajunge și la Dubai!