Dinamo se mută de la ”Arcul de Triumf”. A trecut la un nivel superior

Dinamo a ajuns la un acord cu reprezentanții Primăriei Capitalei vizavi de închirierea celui mai mare stadion al țării pentru proxima rundă din Liga 1, susține GSP.

Dinamo ar vrea să joace ”acasă” doar pe Național Arena

Conducerea grupării din Ștefan cel Mare au mai bifat un target, care sigur este pe placul suporterilor.

Conform informațiilor GSP, dinamoviștii au ajuns la un acord cu reprezentanții Primăriei București pentru închirierea Arenei Naționale pentru etapa de vinerea viitoare, cu FCU Craiova.

”Câinii” au promis, cel puțin în comentariile online, că vor fi peste 30.000 de suporteri pe cel mai mare stadion al țării, în cazul în care conducerea va rezolva închirierea Arenei Naționale.

Cât îi costă pe cei de la Dinamo

– 13.000 de euro, fără TVA, costă închirierea basic a Național Arena la un meci din Liga 1

– 10.000 de euro, fără TVA, costă serviciile de operare la stadion per eveniment

Pe lângă sumele pe care Dinamo trebuie să le achite PMB pentru închirierea Arenei Naționale, mai este o altă, de peste 10.000 de euro, pentru diverse alte servicii.

Administratorul special Andrei Nicolescu a transmis încă de joi că ar vrea ca echipa lui Ovidiu Burcă să-și desfășoare toate meciurile de pe teren propriu pe Național Arena, mai ales că roș-albii nu sunt satisfăcuți de starea gazonului de pe ”Arcul de Triumf”.

Ultimul meci jucat ”acasă” pe Arena Națională de cei de la Dinamo a fost manșa tur a barajului de promovare, cu FC Argeș, scor 6-1.

Citește și

Anamaria Prodan ar vrea în Parlament! S-a întâlnit cu Sorin Grindeanu