Dinamo se luptă pentru aducerea unui albanez trecut prin Liga 1!

Enriko Papa, 30 de ani, a lăsat o impresie bună în România, mai ales în tricoul lui FC Botoșani, al cărui căpitan a fost, pe vremea când formația lui Valeriu Iftime se lupta pentru play-off.

Ulterior, a îmbrăcat și tricoul celor de la Sepsi, în 18 meciuri, în ediția precedentă, după care s-a transferat în liga secundă din Turcia, la Rizespor.

Pentru „otomani” a adunat 17 meciuri, un gol și un assist, s-a despărțit de turci vara trecută, iar de atunci nu și-a mai găsit un angajament care să-i convină. A declinat propunerea de a continua în eșalonul al doilea din Turcia.

Enriko Papa are ofertă mare din Arabia Saudită

Albanezul a fost propus și la diverse echipe din România. Enriko Papa ar fi intrat în atenția fostei sale formații, FC Botoșani, dar și a lui Dinamo, și a lui FCU Craiova.

Totuși, conform informațiilor GSP, principala piedică în revenirea imediată a lui Enriko în Liga 1 este o ofertă din Arabia Saudită, foarte importantă din punct de vedere financiar.

Care bate orice altă ofertă din România, întrucât saudiții pun pe masă un salariu de peste 300.000 de dolari în primul sezon de angajament. Papa așteaptă să vadă dacă se concretizează oportunitatea până la finalul săptămânii, așa cum a primit o înștiințare oficială.

Enriko Papa e pe radarul unor formații din Liga 1: „Sunt impresionat”

Enriko Papa a mărturisit că este impresionat de faptul că a rămas pe lista echipelor din România. Vorbește foarte bine limba noastră, s-a gândit și el la o revenire în Liga 1. Dar așteaptă, se pregătește individual.

„Să vedem ce va fi cu propunerea din Arabia Saudită. Dacă nu se concretizează, e normal, o să mă uit la ofertele din România.

Sunt câteva echipe care m-au contactat pe mine sau pe impresar. Apreciez ofertele primite, mă bucur că am lăsat o impresie bună și lumea nu m-a uitat”, a declarat albanezul pentru GSP.ro.

Valeriu Iftime l-ar dori înapoi la Botoșani, mai ales că cei doi se cunosc foarte bine, iar patronul moldovenilor nu a renunțat la gândul de a se lupta pentru evitarea retrogradării, chiar dacă este pe ultimul loc. La rândul lor, și cei de la Dinamo, și cei de la FCU Craiova se gândesc că l-ar putea convinge pe albanez.

Citește și

O nouă vacanță pentru Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: ”Am terminat ziua în jacuzzi”