Dinamo se extinde peste Ocean! Planul lui Cortacero, inspirat după cel al lui Bayern

Spaniolii au promis lucruri frumoase la Academia dinamovistă, dorind să dezvolte sectorul juvenil. Este una dintre țintele primordiale ale lui Pablo Cortacero.

“Vom deschide o Academie a lui Dinamo în Statele Unite ale Americii. Vom semna contractul săptămâna viitoare. Va fi în Houston, Texas și vom porni treaba de la anul. Vrem să descoperim tinere talente pentru a face din Dinamo un club și mai mare”, a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro. Spaniolul ar putea crea o relație de colaborare cu una dintre cele mai importante cluburi din MLS, Houston Dynamo! Gruparea texană are mai multe sucursale în întreaga metropolă.

Iar în acea zonă există o puternică comunitate de români și de vorbitori de limba spaniolă acolo. De ajutor poate fi și Bogdan Onuț, fostul fundaș al lui Dinamo București, campion cu “câinii”, care trăiește de șapte ani în America. El este angajat al clubului din Houston, lucrează cu diverse grupe de juniori acolo. “Sincer, eu nu știu nimic, nu m-a anunțat nimeni nimic. Dar totul este posibil, fiindcă pot apărea oportunități la tot pasul. De exemplu, Bayern Munchen are un parteneriat cu FC Dallas. Sunt multe grupări din Europa care caută tinere talente aici, pe continentul american. La noi sunt și mulți vorbitori de limba spaniolă, tineri extrem de talentați, care pot aduce multă valoare”, a mărturisit Onuț pentru GSP.RO.

Citește și

Transfer la marketing: Mohammad Murad la Dinamo! Cine este puternicul om de afaceri

No Comments Yet

Comments are closed