--> -->

Dinamo se desparte de un alt fost căpitan al echipei. Ce câștigă

Veste de ultimă oră. Steliano Filip (28 de ani) a ajuns la un acord cu Dinamo și va semna vineri rezilierea contractului.

Fotbalistul renunță la patru salarii restante

Steliano Filip a reușit, în sfârșit, să se elibereze de la Dinamo. Din informațiile GSP, fundașul stânga renunță la cele aproape patru salarii restante. Vineri va parafa actele și va deveni fotbalist liber de contract.

Steliano Filip are mai multe oferte, de la cluburi din România, dar și din străinătate. Fostul internațional le va analiza și va lua o decizie zilele următoare.

Oricum, nu se antrenează cu ”câinii”

Steliano Filip nu a fost în lot sâmbăta trecută, la meciul amical cu Chiajna (0-1), din cauza unei accidentări. Fundașul stânga s-a pregătit separat în ultimele zile, dar a mers mereu la cantonament la Săftica.

Fotbalistul a declarat de mai multe ori în ultima perioadă că vrea să se despartă de formația alb-roșie, iar în prezent este la Timișoara, a transmis că se tratează după câteva probleme medicale.

Fundașul stânga a depus memoriu, dar va renunța la orice compensație financiară în momentul în care va deveni liber de contract.

”Suporterii adevărați și în special liderii galeriei știu cine și cum sunt. Lumea mă face mercenar, toți spun «Vezi, Doamne, ai luat bani la semnătur㲻. Păi, am renunțat la trei salarii din Grecia ca să revin la Dinamo! Și aveam alte trei oferte financiare mai bune decât aici. Mi se spune permanent că vreau răul lui Dinamo. Păi, cum vreau răul? Că vreau să renunț iar la toți banii!”, a reacționat Steliano Filip la finele lunii trecute.

Citește și

A găsit vinovații pentru declinul lui Dinamo: ”Ei doi. Rednic între nota 2 și 3”