--> -->

Dinamo se bazează pe el: ”Niciodată nu va renunța”

Dinamo începe de miercuri pregătirile pentru noua ediție, sub comanda lui Flavius Stoican. Roș-albii speră să aibă un an bun atât pe plan sportiv, cât și financiar.

Dinamo a supraviețuit până în acest punct și datorită lui Nicolae Badea, om de afaceri despre care Iuliu Mureșan spune că va rămâne în continuare alături de echipă.

Susține unele salarii și contracte de sponsorizare

Dinamo are patron doar în acte, deoarece spaniolul Pablo Cortacero, sau Dorin Șerdean despre care s-a spus că a primit acțiunile, este dat dispărut de mult timp, astfel că a fost nevoită să se descurce doar cu banii primiți din partea DDB și a oamenilor de afaceri care îndrăgesc echipa din Ștefan cel Mare.

Nicolae Badea este unul dintre cei mai importanți finanțatori neoficiali pe care îi au ”câinii” în acest moment, cu toate că el nu mai ocupă nicio funcție oficială în cadrul clubului. Milionarul a susținut diverse salarii și a oferit diverse contracte de sponsorizare.

Mureșan e sigur

Dinamo va beneficia în continuare de sprijinul lui Nicolae Badea, conform administratorului special Iuliu Mureșan.

”Domnul Badea nu cred că se va retrage de la Dinamo niciodată, aşa cred eu, pentru că e de prea mulţi ani, chiar e dinamovist şi nu se va retrage niciodată”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Telekom Sport.

Această veste este una cum nu se poate mai bună pentru fanii ”câinilor”, mai ales în contextul în care mai multe sute de membri ai programului socios ”Doar Dinamo București” au hotărât să se retragă după ce conducerea clubului a hotărât să îl îndepărteze pe Mircea Rednic după ultimul meci din 2021, 0-2 cu Farul, și să îl instaleze în locul său pe Flavius Stoican.

Citește și

Se cere scoaterea AUR în afara legii! ”Amenințare la adresa ordinii constituționale”