--> -->

Dinamo se afla în fața unui val de procese, Contra a spus: ”Jucătorii vor merge la tribunal”. Gestul fotbaliștilor

Jucătorii și antrenorii lui Dinamo nu și-au primit banii și au notificat clubul. Următorul pas este că se pregătesc să meargă în instanță. Cosmin Contra este convins că echipa va avea mult de suferit pentru că șefii nu și-au ținut promisiunile.

”Suporterii nu au posibilitatea să susțină echipa. Fondul de salarii a crescut foarte mult, iar cei mai mulți dintre jucători și-au depus notificări. Mulți dintre ei pot pleca dacă nu sunt plătiți după anumite termene. Jucătorii vor merge apoi la tribunal, la Lausanne.

Orice se poate negocia, dar cine să negocieze?! Trebuie să fie la club o persoană, dar nu știu care este. Dacă ajungem cu toții la Lausanne nu o să fie bine pentru club”, a declarat Cosmin Contra la DigiSport.

Fanii DDB au pus banii din biletele online, 14.000 de euro, la dispoziția echipei. ”Au vândut bilete online, au strâns 14.000 de euro și ne-au spus că banii vor intra miercuri. Sunt aproape 400 de euro pentru fiecare jucător. Băieții au spus că vor să dea banii angajaților. Singurii bani pe care îi vor lua de la Dinamo sunt cei 14.000 de euro de la suporteri. Este tragic faptul că s-a ajuns în această situație”, a mai comentat antrenorul.

Citește și

ÎPS Teodosie despre vaccinul anti-coronavirus: ”Tot ceea ce este folositor”. Replica oficialului Guvernului