Dinamo scapă de un fotbalist care nu plăcea fanilor: pleacă în Scoția!

Dinamo a transferat deja aproape o echipă întreagă în acest mercato, până acum fiind realizate 9 sosiri în formația lui Cosmin Contra. La rândul său, ”Guriță” a decis să renunțe la patru jucători ce nu se mai încadrează în proiectul său.

Daniel Popa a fost deja împrumutat la Chindia Târgoviște, Andrei Sin și Mihai Popescu au fost trimiși la echipa secundă, iar Mihai Neicuțescu a plătit pentru că a petrecut cu prietenii. Mihai Popescu a fost căpitanul lui Dinamo 2 în victoria 3-2 cu FCSB 2, în etapa inaugurală a Ligii 3, dar ar putea să fie singurul său meci la acel nivel. Potrivit sport.ro, fundașul este aproape de a se întoarce în Scoția.

Anul trecut, ar fi putut continua la St. Mirren, unde jucase vreme de jumătate de sezon, însă nu a fost de acord cu propunerea acelui club, ce-i dădea aproximativ 8.000 de euro pe lună salariu de bază. Acum, Hearts of Midlothian l-a pus Popescu pe lista ei și impresarul său negociază transferul. Mai trebuie doar ca și Dinamo să dea ”verde” pentru afacere, jucătorul s-a înțeles cu clubul din Marea Britanie.

Citește și

Se taie panglica la Magistrala M5 de metrou! Cine va fi prezent la inaugurare