Dinamo salvată de minister? ”A vorbit el”

Dinamo ar putea fi salvată de Ministerul de Interne după retrogradarea în Liga 2! Tot mai multe foste glorii agreează ideea.

Ionel Augustin a aflat că Răzvan Zăvăleanu a discutat cu șefii de la MAI, pentru ca Dinamo să evite un colaps ce pare inevitabil.

După ce administratorul judiciar a anunțat că mai mulți jucători vor pleca de la echipă și Dusan Uhrin are zilele numărate la Dinamo, cehul plecând în țara natală.

Azi, ședință mare DDB

Totodată, astăzi, reprezentanții zonali ai DDB, împreună cu liderii board-ului și cu Răzvan Zăvăleanu, vor avea o discuție spre a vedea care sunt căile de ieșire din situația teribilă în care se află gruparea.

”Avem nevoie de un finanțator foarte puternic, am vorbit cu cineva, să vedem în ce măsură își vor păstra interesul. Nici nu mă gândesc la așa ceva (n.r. faliment). Am și adus bani de la mine la Dinamo, până acum nu am luat niciun ban de aici”, a spus Zăvăleanu.

Unde ar putea juca în Liga 2

Cum arena din ”Groapă” ar putea fi demolată în cel mai scurt timp, Dinamo are trei variante pentru meciurile de pe teren propriu.

Ionel Augustin susține că Dinamo poate juca inclusiv pe stadionul din Cotroceni, care a fost „casă” mult timp pentru cei de la FC Național.

”Să ne organizăm să promovăm în Liga 1. Jos pălăria pentru Rapid, acolo lucrurile arată extraordinar. A vorbit domnul Zăvăleanu cu cei de la Minister să preia echipa. Ar fi cea mai bună soluție. Poate luăm Cotroceniul să jucăm acolo. Sau la Arcul de Triumf, sau la Voluntari”, a spus Ionel Augustin, la Digi Sport.

Citește și

Cu cât s-ar putea scumpi benzina şi motorina după embargoul impus petrolului rusesc