Dinamo s-a mai înțeles cu un atacant de Liga 1. Un altul nu mai răspunde la telefon

Dinamo a mai realizat astăzi două transferuri de la Gaz Metan, Gabriel Moura și Răzvan Grădinaru, fotbaliști polivalenți, în special pentru banda dreaptă, cu toată că românul poate juca și în stânga și chiar ca al doilea vârf.

În plus, roș-albii au mai realizat o mutare, este vorba de atacantul Leonardo Mitruscsák (20 de ani), pe care l-a testat în amicalul cu Sporting Pitești.

El a jucat pentru adversara „câinilor” și a marcat de două ori. Leonardo Mitruscsák are 6 selecții la naționala de juniori U19 a României, pentru care a înscris o dată într-un amical cu Israel U19. Tânărul va juca pentru Dinamo II, la început.

Totuși, ”câinii” speră să mai prezinte un atacant pentru prima echipă. S-au înțeles cu Christian Irobiso de la Mediaș, doar că jucătorul așteaptă să fie declarat liber de la comisiile abilitate, nu a ajuns ieri la un acord în acest sens cu conducerea Gaz Metan!

Morar s-a făcut nevăzut

Dorit și el de Dinamo, Vlad Morar (28 de ani), liber de contract, nu le-a dat niciun răspuns șefilor echipei roș-albe. El mai este dorit și de Rapid, fosta sa formație, și ar putea ajunge sub comanda lui Mihai Iosif.

Atacantul nigeriano-portughez Christian Irobiso (28 de ani) a ajuns la un acord verbal cu Dinamo. El și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, potrivit surselor GSPro, și așteaptă un verdict favorabil pentru a semna cu formația alb-roșie.

Cotat la 250.000 de euro, Irobiso a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol.

Grădinaru, dorit și de Rednic

Răzvan Grădinaru a ajuns la un acord cu șefii echipei și a semnat cu formația alb-roșie. Și el, și Moura urmează să se prezinte de mâine la antrenamentele ”câinilor”.

Acesta a plecat și el liber de contract de la Gaz Metan, la fel ca Moura, din cauza restanțelor financiare. Grădinaru (26 de ani) poate juca în centru sau pe benzile liniei de mijloc.

Cotat la 550.000 de euro și crescut la juniorii FCSB, acesta are 23 de meciuri în Liga 1 și o pasă de gol. El a mai fost dorit de Dinamo și în 2019, când Rednic era antrenor.

Citește și

Novak Djokovic a rupt tăcerea: „Sunt dispus să sacrific titluri, acesta e prețul!”