--> -->

Dinamo s-a despărțit de primul jucător: regrete la plecare!

Până să aibă ”verde” de a face transferuri, cu o zi înaintea plecării în cantonamentul din Slovenia, dinamoviștii s-au despărțit de un jucător.

S-a încheiat aventura

Fundașul stânga Alin Șerban (20 de ani) este primul fotbalist care pleacă de la Dinamo în această vară. Alin Șerban o părăsește pe Dinamo după ce împrumutul său de la CS Mioveni s-a încheiat.

Fotbalistul de bandă, capabil să evolueze atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș stânga, și-a anunțat plecarea prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Alin Șerban, sentimental

„Mulțumesc pentru tot, Dinamo!”, a scris el.

O bună parte dintre coechipierii săi i-au răspuns în secțiunea de comentarii, printre care Gorka Larrucea, Iulian Roșu, Lamine Ghezali, Quentin Bena, Geani Crețu, Gabriel Moura, Deniz Giafer, Ionuț Borcea și Cristian „Ely” Ionescu.

Toți și-au exprimat regretul față de plecarea lui Șerban. Prima plecare de la Dinamo în această vară i-a mișcat pe „câini”: „Mult succes, te iubim!”

Șerban a jucat de 12 ori pentru Dinamo în sezonul precedent, majoritatea aparițiilor fiind bifate pe finalul sezonului regulat.

Citește și

Cum era să ajungă Stela Enache la închisoare pentru 10 dolari: „Nu m-am lăsat intimidată”